Рождество Христово! мигновено се превърна в хит, когато за първи

...
Рождество Христово! мигновено се превърна в хит, когато за първи
Коментари Харесай

Рождество Христово! детската звезда изглежда напълно неузнаваема 14 години след премиерата на филма

Рождество Христово! незабавно се трансформира в шлагер, когато за първи път се появи в кината, с помощта на занимателния си сюжет и актьорския състав на очарователни деца от началното учебно заведение.

Но едно дете-звезда, което се открояваше, беше Боб, изигран от артиста Бен Уилби, който завоюва сърцата на феновете с опитите си за тазови тласъци и брейкданс. Бързо напред 14 години от излизането му и Бен към този момент е пораснал и наподобява изцяло неразпознаваем. С мускулеста фигура и пясъчно руса коса, явно към момента има подмятания за него като за очарователно дете. Бен се появи в студиото на Heart Breakfast, с цел да се яви на прослушване пред водещата Аманда Холдън за коледното шоу на радиото. Бен следва стъпките на Леона Луис, Том Флетчър и Ашли Робъртс.

Рождество Христово!, което в последна сметка се трансформира в трилогия, е за учебен преподавател, който се приземява в гореща вода, когато се преструва, че холивудски сътрудник идва в учебно заведение „ Сейнт Бернадет “, с цел да гледа тяхната игра на Рождество Христово....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР