Рожденият ден на Матю Макконъхи не беше отпразнуван със звездно

...
Рожденият ден на Матю Макконъхи не беше отпразнуван със звездно
Коментари Харесай

Матю Макконъхи отпразнува рождения си ден с децата - slava.bg

Рожденият ден на Матю Макконъхи не беше отпразнуван със звездно празненство, само че артистът получи още по-добър подарък – ария от трите си деца. Носителят на „ Оскар “ навърши 51 години на 4 ноември и сигурно ще запомни деня вечно. Въпреки че се намираме в пандемия и нямаме доста мотиви за празнуване, Макконъхи въобще не съжалява, че тази година ще бъде вкъщи на рождения си ден.

В, оповестен в обществените мрежи, се вижда по какъв начин трите деца на артиста – Леви, Вида и Ливингстън, пожелават на баща цветущ рожден ден. Оказва се, че видеото е отпреди няколко години, когато тримата малчугани са много по-малки от в този момент. В момента Леви е на 12, Вида е на 10, а Ливингтън е на 7 години. Клипът може и да е остарял, само че Макконъхи разкри, че тази година е получил същото пробуждане.

„ Имах прелестен будилник през днешния ден “, написа той под видеото. Съпругата му – Камила Алвес, също разгласява клипа в своя профил и изрази любовта си към Матю. „ Знам, че сега се намираме в избори, само че това е съвършен будилник на сутринта след значимия ден, празнувайки през днешния ден този прелестен човек. Да, през днешния ден е рожденият му ден. Честит рожден ден, обич “, написа тя. Камила добави, че американците би трябвало да останат спокойни и да бъдат обединени за бъдещето.

Камила и Матю рядко приказват за персоналния си живот или пък разгласяват фотоси на фамилията си. Преди месец обаче Камила показа фотография на Леви, с цел да отпразнува новата книга на брачна половинка си – „ Greenlights “. В обявата се вижда по какъв начин най-големият наследник на двойката е в кухнята дружно с професионалния готвач Роко ДиСпирито и дружно вършат десерт за баща.

През юни пък съпрузите споделиха за това по какъв начин отглеждат трите си деца преди и по време на пандемията. Според Матю, обичта е най-важното нещо, което можеш да дадеш на наследниците си. „ Богатите хора могат да купят всичко на децата си, само че от време на време материалното не е задоволително “, съобщи артистът. Звездата прибавя, че той е по-щедър от брачната половинка си и рядко отхвърля на децата, само че знае по кое време да каже Не.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР