Родри призна, че е отбелязал може би най-важния гол в

...
Родри призна, че е отбелязал може би най-важния гол в
Коментари Харесай

Родри: Изпращаме един изключителен сезон

Родри призна, че е отбелязал може би най-важния гол в историята на Манчестър Сити. Испанският халф се разписа във финала в Шампионската лига против Интер Милано предходната събота и " небесносините " завоюваха " требъл ".

26-годишният Родри се надява Сити да надгради още през идващия сезон и да реализира още голям брой триумфи в европейските клубни шампионати.

" Искам да благодаря на тима. Този триумф пристигна след дългогодишна и усилена работа в този необикновен клуб. Промяната след идването ми тук не беше по никакъв начин лесна. Благодарен съм за голямото доверие в мен. Културата беше напълно нова, а в този момент означих може би най-важния гол в клубната история. Изпращаме един извънреден сезон, заслужаваме го напълно ", съобщи Родри пред медиите, представен от Ройтерс.

Собственикът на британския клуб Шейх Мансур пътува до Истанбул за финала с Интер, с цел да гледа Сити онлайн за първи път от 2008 година.

" След гола ми оставаше още към половин час и усилието за всички беше голямо. При включването ми в офанзива първо си помислих, че нападателите не се усещат удобно, тъй като отбраната им беше много сгъстена. Преди да шутирам видях, че има прекомерно доста хора в наказателното им поле, само че резултатът беше извънреден ", сподели ощe испанският национал Родри, който е някогашен футболист на Виляреал и Атлетико Мадрид.

Празненствата в Манчестър ще продължат и през днешния ден с церемониал в открит рейс по улиците на града. Сити завоюва " требъл " за първи път в историята си и повтори достижението на Манчестър Юнайтед от 1999 година, когато " алените дяволи " победиха с купата във Висшата лига, купата на Футболната асоциация, както и с Шампионската лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР