Родният национал Кирил Десподов се отчете с много силен двубой

...
Родният национал Кирил Десподов се отчете с много силен двубой
Коментари Харесай

Десподов с наказателна акция в Австрия! Подпука ги с хеттрик

Родният национал Кирил Десподов се регистрира с доста мощен дуел за своя Щурм Грац, където играе чартърен от италианския Каляри, оповестява Блиц.

``
реклама

Бившето крило на ЦСКА осъществя първия си хеттрик с екипа на Грац при триумфа с 4:0 над Санкт Пьолтен като посетител, като головете му бяха първи изобщо за този тим.

 
Голеадата стартира в 50-ата минута, когато Десподов означи първия си гол. 10 минути по-късно българинът даде преднина от 2 попадения за отбора си, а в 68-ата минута неговият съотборник Беким Балай направи класиката от дузпа.

Това обаче не бе всичко в дуела, като при контраофанзива в 79-ата минута Кирил направи неповторим независим рейд, който съумя да приключи самичък, правейки 4:0.

Минутка по-късно националът на България отстъпи мястото си на Любич, получавайки аплодисментите на гостуващите почитатели.

В класирането воденият от Нестор Ел Маестро Щурм се намира на петото място с аткив от 20 точки, изоставайки на 9 от водача и неоспорим хегемон ФК Залцбург. Днешният противник на Десподов и компания пък е финален с едвам 7 извоювани точки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР