Родният фризьор Венелин Кондаков, който е известен в светското пространство

...
Родният фризьор Венелин Кондаков, който е известен в светското пространство
Коментари Харесай

Фризьорът на Николета изруси жената на Филип Плейн

Родният коафьор Венелин Кондаков, който е прочут в светското пространство като фризьора на звездите, изруси дамата на топ дизайнера Филип Плейн, научи HotArena. Нашето момче хвърча до Кан, където в имението на Плейн направи хубавицата Морган русокоска.

„ Бях в Италия, когато тя ми писа и ме попита дали мога да отида и да я направя руса. Каза, че към този момент е правила опити за изрусяване, само че станала рижава. Сподели ми, че именнo Филип Плейн я посъветвал аз да я направя руса. Стана ми доста благо и незабавно одобрих поканата “, разкрива Кондаков пред „ Телеграф “.

На летището го чакала специфична кола , която го отвела в имението в Кан. Те го поканили в дома си, а не в хотел.

„ За мен беше в действителност наслаждение да работя с Морган. Тя е американка, извънредно благ и положителен човек, с изключение на всичко е и ужасно красива жена. Очарован съм “, добавя Венелин.

Самата Морган и Филип също останали очаровани от нашето момче и неговата работа, която той приключил.

„ Цял ден работихме и най-после се получи неповторим цвят. Тя доста се хареса. Плейн също “, споделя Кондаков и добавя, че персонално дизайнерът му е благодарил във видеовръзка.

„ Той отсъстваше и не беше в имението. Но се включи на Face time и персонално ми благодари “, не крие достижението си топ коафьорът ни. У нас той е желан от най-известните дами, измежду които е Николета Лозанова, Тита, Преслава, Джена, Емилия и куп плеймейтки и моделки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР