Родни меломани и фенове на Кичка Бодурова останаха разочаровани от

...
Родни меломани и фенове на Кичка Бодурова останаха разочаровани от
Коментари Харесай

Разочарование: Кичка отказа да пее!

Родни меломани и почитатели на Кичка Бодурова останаха разочаровани от държанието на именитата ни певица. 67-годишната бургазлийка отхвърли да излезе на сцената на в лятното кино " Орфей " в Пловдив, а нейните фенове на вятъра я чакаха близо час.

Да, само че Кичка просто не стъпи на сцената, оплаквайки се, че за първи път в нейната съвсем 50-годишна кариера се е сблъскала с толкоз непрофесионално проведено събитие.

Социалните мрежи завряха и закипяха безусловно с упреци към Бодурова, а по-късно се разбра, че казусът е бил... бял пластмасов микрофон, на който тя отказала да пее.

" Защо се подиграхте с пловдивската аудитория, която ви чакаше 45 минути? В последна сметка нежното ви его надви пред обичта на феновете към вас. Лятното кино беше цялостно, имаше доста възрастни хора, пристигнали в жегите и дали пари за букети с цветя. Но очевидно сте очаквали аудитория, искра и суетност като в постоянно споменавания от вас " Сизър Палас ", написа възмутена фенка на певицата.

Разбира се, това отношение жегна Бодурова, който побърза да се оправдае и да сервира своите извинения.

" Отказах срещата с вас, които бяхте пристигнали в театъра в Пловдив, и претърпях доста мъчно това. Но за първи път в моята съвсем 50-годишна кариера се срещнах с непрофесионално организационно наличие. Ден преди концерта ми бе даден телефон да се чуя с озвучител, с който сякаш ще работим, от който получих отговор: " Ама, г-жо, те ми звънят ден преди концерта, само че аз съм ангажиран ". Каза ми, че ще гледа да помогне и изпрати " някой ".

В деня на концерта намирам в театъра две работливи страхотни хлапета, може би към 15-годишни, които слагат техниката. И озвучител, който съгласно мен за пръв път вижда този пулт пред себе си. Микрофонът бе от бяла пластмаса, от което онемях. Осветление никакво.

След като се пробвах да направя подготовка и видях резултата, извиках моя някогашен озвучител. Той донесе и техника и искаше да помогне, само че здравословното ми положение се утежни и мъчно даже говорех (без да влизам в подробности).

Сигурна съм, че това се получи не от неприятно отношение към мен, а от некомпетентността на уредниците. Една от тях даже ми сподели, че не знаели какво би трябвало да поръчат като техника. Много желаех да дойда и кажа това в театъра, само че мъчно отлепях устни от претърпяното, някои от вас несъмнено се досещат от какво. Та аз отложих почивка в чужбина, с цел да дойда и още един път да се срещна с моите почитатели преди огромния полет, даже желаех да показва моя брат, който по този начин искаше да ме види на концерт.

Съжалявам по тази причина и желая да поднеса моето опрощение към всички, които бяха в театъра. Страшно скърбя... ”, съобщи Кичка Бодурова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР