Затварят бар на плажа на популярния гръцки остров Родос, защото

...
Затварят бар на плажа на популярния гръцки остров Родос, защото
Коментари Харесай

Затварят бар на плажа - сложил шезлонги във водата

Затварят бар на плажа на известния гръцки остров Родос, тъй като сложил нелегално шезлонги във водата.

На притежателя са наложени санкции.

Общинските управляващи на Родос подреждат барът да бъде затворен, откакто проверките установяват голям брой нарушавания, в това число слагане на шезлонги в морето, оповестява гръцкото издание „ Катимерини “.

Местните управляващи откриват, че притежателят на бара е сложил 19 железни платформи с шезлонги във водата посредством сигнали от консуматори в неотдавна пуснатото държавно приложение MyCoast.

Заведението се намира на плаж Санта Марина. То би трябвало да бъде затворено до 20 юни, защото е нарушило зонирането. Най-сериозното нарушаване е, че барът се намира в границите на археологически обект на град Родос.

Министърът на националната стопанска система и финансите Костис Хатзидакис акцентира уговорката на държавното управление за използване на крайбрежните разпореждания, като предизвести, че противозаконните действия ще получат последици.

 

Същата компания беше глобенa предходната година за сходни нарушавания, откакто в интернет стана известно видео, на което сервитьор обслужва клиенти във водата. Тогава управляващите подредиха разрушаването на противозаконните постройки.

Местните управляващи изключиха всякаква опция за предоставяне на лиценз на заведението, като означиха, че „ утвърждение в никакъв случай не е било обещано, нито би било допустимо да се даде “.

Първоначално притежателят на заведението е получил позволение на камионче за храни през 2014 и 2015 година, което разширил с противозаконни постройки. Първата заповед за разрушение на обекта е от 2016 година, а през 2017 година има заповед за запечатване на заведението. Барът обаче продължава да работи, предава Българска телеграфна агенция. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР