Родната инфлуенсърка Александра Богданска отново се оказа приклещена от служителите

...
Родната инфлуенсърка Александра Богданска отново се оказа приклещена от служителите
Коментари Харесай

НЯМА КРАЙ: Пак закопчаха колата на Александра Богданска

Родната инфлуенсърка Александра Богданска още веднъж се оказа приклещена от чиновниците на градска подвижност, които за следващ път сложиха скоба на автомобила й. Богданска подозира, че общинските чиновници я преследват, откакто за следващ път закопчаха колата й в центъра на София, написа " Телеграф''.

" По традиция всякога, когато отида до офиса, идват тези благи момчета и ми поставят скоба ", ожали се инфлуенсърката, която показа неволите си с почитателите в стори в Instagram и сподели мъжете, закопчали аленото й спортно возило.

" Защо го вършиме всякога това. Ей, по този начин да си лафим ", попита Богданска чиновниците на столичната градска подвижност, а те й дадоха отговор, че до момента не са я срещали и че в предишното други мъже са сложили скоба на автомобила и. " Докато не се изредите всички, няма да се успокоите ", установи тя.

" За 30 секунди тъкмо и видях по какъв начин ми слагат скоба. Не е заслужено към мен ", оплака се Богданска.

Феновете към този момент не могат да изброят какъв брой пъти хубавицата е била глобена за погрешно паркиране. Вече няколко пъти Богданска се изяснява в мрежите за поставените скоби. През май колата на инфлуенсърката беше закопчана директно след завръщането й от отмора в Гърция, а този месец поради комплициран регистрационен номер, при изпращането на известие за платено паркиране.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР