Родната футболна легенда и почетен президент на Локомотив (Пд) Христо

...
Родната футболна легенда и почетен президент на Локомотив (Пд) Христо
Коментари Харесай

Христо Бонев изненада малките пациенти на УМБАЛ „Пловдив“ със 100 кашона соленки

Родната футболна легенда и почетен президент на „ Локомотив ” (Пд) Христо Бонев-Зума подари в четвъртък 100 кашона соленки на дребните пациенти, които се лекуват в УМБАЛ „ Пловдив “.

Те са предопределени за детското поделение и за малчуганите в ортопедията на някогашната Окръжна болница в града под тепетата. Ден по-рано най-прочутият локомотивец у нас подари 100 кашона с лакомства на пациентите в 7 клиники на Университетска болница „ Свети Георги ” в Пловдив, където при започване на годината претърпя комплицирана сърдечно-съдова интервенция.

Христо Бонев разяснява, че постоянно се е отнасял с надълбоко почитание към лекарите, медицинските сестри и всички експерти в нашите лечебни заведения, а след преживения здравословен случай през месец януари тази година изпитва и дълбока признателност.

Зума непрестанно взе участие в разнообразни благотворителни дела в помощ на заболели и нуждаещи се освен в Пловдив, само че и в цялата страна. Екипът на Университетска болница „ Пловдив “ пък изрече своята признателност за жеста, който откровено зарадва дребните пациенти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР