Родителка на осемгодишно дете от Велико Търново била шокирана, когато

...
Родителка на осемгодишно дете от Велико Търново била шокирана, когато
Коментари Харесай

8-Годишно Момченце Втрещи Майка Си: Другият Месец Ще Умра, Ще Бъда Погребан До

Родителка на осемгодишно дете от Велико Търново била шокирана, когато една вечер до момента в който се гласели да заспиват, момиченцето със напълно спокоен звук оповестило, че другият месец ще почине и ще бъде заровено до приятелката си Петя. При тези думи майката едвам не припаднала. Когато попитала детето от кое място са му пристигнали тези нелепости в главата, то напълно съществено й дало отговор, че ги е прочело в една от обществените мрежи. Там пишело още, че причина за гибелта му ще бъде свръхдоза кофеин.

Сайтът, който разкрива сразяващата истина за бъдещето в отвъдното, е цялостен и с други, много по-безобидни проби и игри като: “Колко време ще бъдеш още самичък? ”, “Кой ще бъде твоят мъж в живота? ” или “Каква задача Бог ти е предначертал в тоя живот? ”

За да се влезе в уеб страницата обаче, потребителят би трябвало да даде цялата си персонална информация в обществената мрежа: персоналните имена, имейл, фотоси, лист с другари и изявления. А съгласно осведомени с хакерските офанзиви и способи на деяние това даване въобще не е препръчително да се оправи.

Веднъж получил персоналните данни и имейла с паролата на потребителя, незнайният админ на въпросния уебсайт може да ги употребява за всевъзможни цели, включително и незаконни.

Проверка в интернет откри и други потресаващи и смразяващи кръвта проби. В един от тях, наименуван „ Часовникът на гибелта ”, с цел да научи по кое време ще настъпи края на живота му човек би трябвало да вкара единствено рождената дата месец и година и пола си. По същите критерии той може да ревизира за последния ден и на свои близки, другари и врагове.

При това някои от резултатите, които пробата дава въобще не са за след 10-20 години, а за след седмица или месец. А това едно дете да научи, че след месец или седмица на тъкмо избрана дата ще почине и да знае от какво тъкмо, може да стане причина за нещо много рисково и съществено.

Ами в случай че детето не хареса определения от уеб страницата метод за отиване от този свят и реши на въпросната дата да го размени с различен по-предпочитан и харесван? Кой ще носи тогава отговорност за неговата гибел?!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР