Родителите на убития Ангел призоваха свидетели на убийството да се

...
Родителите на убития Ангел призоваха свидетели на убийството да се
Коментари Харесай

Родителите на убития Ангел: Казаха ни, че е убит професионално

Родителите на убития Ангел приканиха очевидци на убийството да се извърнат към полицията и да дадат показания за случилото се. В директно включване по Нова телевизия те обявиха, че казусът за тях е явен и би трябвало да получи най-тежката присъда. 21-годишният Ангел Здравков беше наръган смъртоносно с нож в Пазарджик от 18-годишен юноша.

“Убит е професионално, това ми сподели водачът на колата за спешна помощ ”, това сподели бащата на Ангел. Той описа, че е схванал, че кръвта на сина му е изтекла на място, не е умрял в колата за спешна помощ или в лечебните заведения.

Родителите на Ангел споделиха, че за арестувания за убийството се е знаело, че носи ножови, боксове и железни тръби в колата си. Той бил затъмнил и стъклата на автомобила си. Преди това задържаният 18-годишен е тормозил момиче и по думите на родителите е имал ограничаваща заповед.



“Синът ми се срещна с някакво момиче пруди седмица може би, не знам дали въобще са ходили ”, сподели още бащата във връзка информацията, че убийството е осъществено от ревнивост.

“Искам страната да си прави работата. Ако има наказани, ще има ли такива закононарушения? ”, това попита през сълзи майката на Ангел. Тя прочувствено изиска връщане на смъртното наказване за умишлените убийства. Бащата пък изрази съмнение, че причинителят може да получи дребна присъда и даже се обърна непосредствено към юриста му с въпроса, по какъв начин може да пази един палач.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР