Родителите на Рая Пеева изобщо не се притесняват от връзката

...
Родителите на Рая Пеева изобщо не се притесняват от връзката
Коментари Харесай

Родителите на Рая Пеева за скандалния Явор: Одобряваме го за зет, добро момче е!

Родителите на Рая Пеева въобще не се тормозят от връзката й със скандалния Явор Бахаров, който непрестанно има проблеми с органите на реда. Според барабаниста Пейо Пеев и актрисата Красимира Демирова гаджето на щерка им е положително момче и тя е щастлива с него. Затова го одобрявали за шурей.
 

Шумните кавги към Явор Бахаров карат доста хора да считат, че Рая Пеева все в миналото ще се раздели с него, и от време на време се пораждат клюки, че двойката е поставила завършек на връзката си. Това се очакваше още преди 4 години, когато артистът бе задържан, откакто се нахвърли с юмруци точно върху половинката си. Причината за побоя, който й нанесе пред доста очевидци, беше ревнивост. Вместо да му покаже вратата, Рая разгласи, че двамата се обичат и всичко сред тях е наред. Последваха още проблеми с полицията за дребния Бахаров, който към този момент не е доста дребен – през юли става на 38 години. Най-шумният от тях бе карцерът му зад кормилото след приложимост на опиати. След като отърва пандиза, Явор сякаш се беше кротнал, само че неотдавна отново го хванаха със неразрешени субстанции.

Според слуховете, на Рая й се постанова да устоя мъжа си, а безконечните му проблеми са й докарали паник офанзиви. Миналата неделя Георги Любенов предложения в студиото си в Българска национална телевизия звездното семейство – Пеева с татко си Пейо и майка си Красимира. Водещият непосредствено попита тъщата дали утвърждава за шурей избраника на Рая. „ Одобрявам го! След като това е нейният избор, аз нямам избор. Аз съм я родила, с цел да бъде щастлива. С кого, по какъв начин, по кой метод, това си е нейна работа. Само се апелирам да е здрава и щастлива ”, отговори актрисата. Баща й Пейо пък сподели, че Явор бил положително момче, с което имат доста общи тематики за диалог. „ Добро момче е. Имаме си обща приказка. Говорим за футбол, приказваме за Реал Мадрид – ние обичаме и двамата Реал Мадрид. Израснали сме в един квартал... Имаме обща приказка, само че най-важното е, че те с Рая си имат... ”, сподели създателят на група „ Спринт ”. Тъщата и тъстът постоянно се събирали с младите, Пейо и Явор се черпели дружно и си изкарвали доста прелестно.

Родителите на Рая не се бъркали в живота й , въпреки че актрисата нямала нищо срещу техните препоръки. „ Позволявам им, естествено, да се бъркат, само че те не си разрешават, тъй като влязох към този момент в христовата възраст и мисля, че мога да взимам своите решения сама. А и от грешките би трябвало да си взимам поучения ”, изяснява актрисата. Между нея и Явор нямало никакви проблеми, без значение от свадите, които от време на време избухват към името на Бахаров. „ Данък публично мнение спряхме да плащаме с Явор. Обичаме се, гледаме в живота напред, живеем в сегашното и кой каквото желае – да приказва. По-добре да приказват за нас в сравнение с да ни не помнят ”, уверена е Рая.

През март тя стана на 33 години – възраст, в която може да се похвали с доста положителни достижения в работата си. Майката й искрено признава, че точно кариерата на дъщерята е най-успешната в фамилната артистична тройка. Тя се изявява и в театъра, и в киното, и в сериали, даже в предаването на Би Ти Ви „ Преди обед ”. Но към момента не е уредила персоналния си живот. Въпреки че с Явор Бахаров са дружно към този момент повече от 7 години, те нямат деца, а се приказва, че непрекъснато се оплакват и от проблеми с парите. Малкият Бахаров е доста добър артист, само че харчел незабавно всичко, което печелел, а в последно време нямал и доста оферти поради безконечните кавги към името си. Налагало се Рая да покрива дупките в бюджета – нещо, което нито една жена не си пожелава. Тя прощавала на мъжа си всички проблеми, които й основава, само че, евентуално поради неналичието на обикновена сигурност в живота си, не смее да сътвори дете дружно с него. „ Любовта от време на време е сляпа ”, е един от зрителските мнения на формалната страница на „ Денят стартира с Георги Любенов ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР