Родителите на Борислав Стефанов от Фермата ръководят банда просяци в

...
Родителите на Борислав Стефанов от Фермата ръководят банда просяци в
Коментари Харесай

Родителите на Боби от „Фермата ръководят банда просяци в Швеция

Родителите на Борислав Стефанов от „ Фермата " управляват тайфа просяци в Швеция, научи „ Уикенд ” от меродавен източник. Риалити героят е наследник на циганския барон Ангел Стефанов, който нашумя преди 5 години в документалния филм на Миролюба Бенатова – „ Просяци в Швеция ”, излъчен по Нова телевизия, където тя тогава работеше.

Схемата за печелене на пари процъфтяваше в градовете Гьотеборг и Йостерйотланд. В следствието на Бенатова бащата на Борислав застана с лицето си пред камерата на медията и се разгласи за водач на групата български просяци от ромски генезис. Ангел Стефанов е прочут на полицията в Гьотеборг, където е ръководел организация за милостиня. Срещу него е имало сигнал, че изнудвал работила за него жена, която не могла да изкара задоволително, с цел да си заплати наема. В групата на Стефанов е била и майката на Борислав.
„ Да, аз съм уредникът. По смисъла на закона аз съм нарушител. Ние за себе си знаем, че не сме. Ние сме вложители на България, намерили сме метод да излезем от нищетата. Ние сме един колектив, събираме всичко вкупом и разделяме наедно. Моята роля е нещо като защита за тях. Ако не съм аз, румънците се събират по 10-15 индивида. Бият ги, гонят ги, взимат им местата. Някои от хората ми дават пари, аз не ги изнудвам по никакъв метод. Ние взаимно си оказваме помощ ”, изяснява без грам терзание Ангел Стефанов пред камерата на Нова телевизия с какво се занимава в Швеция.

Борислав твърди всички, че не е бил осведомен по какъв начин татко му си печели парите, само че малко на брой са тези, които  му имат вяра. „ Когато излъчиха това предаване, се сринах душевен. Избухнах в кавги с него. Не съм знаел, че майка ми и татко ми просят в Швеция. Превъзмогнах го, тъй като знам кой съм, по какъв метод си храня децата и по какъв начин си изкарвам парите. Това е моят татко и не за 100, за 200, а за 1 милион не бих се отрекъл от него. Не утвърждавам постъпките му и нещата, които е направил. Но тук е тънкият миг, в който светва алената лампа и ми споделя: „ Боби, това е неправилният път ”. Аз не се занимавам с нелепости и всеки, който ме познава, може да удостовери. Аз си изкарвам моите пари, той си изкарва неговите. А и не може да се съди за един човек какъв е по родителите му ”, твърди Борислав, който е решил да печели парите си по почтен метод – със строителство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР