Родители алармираха, че децата са им нахапани от дървеници в

...
Родители алармираха, че децата са им нахапани от дървеници в
Коментари Харесай

Деца нахапани от дървеници в забавачка в Годеч

Родители сигнализираха, че децата са им нахапани от дървеници в детска градина „ Юрий Гагарин ” в Годеч.

„ На 17 септември заведох детето си на градина. След три дни се върна у нас с пъпки и подвигна температура ”, съобщи майката Антония Костова в „ Тази заран ” по БТВ.



Майка на близнаци пък разкри, че проблемите с децата й почнали още от 17 юли. Тя ги спряла от градина, пъпките изчезнали, само че след това още веднъж се появили, когато отишли в градината. И по този начин към този момент три пъти.



Директорката на детската градина отхвърли да има подобен проблем.

„ При нас няма нахапани от дървеници деца. Всеки ден мием по три пъти пода, дезинфикцираме, всички матраци и завивки на леглата са изпрани и стерилизирани. От РЗИ София вършат инспекция по три пъти седмично на храните, а здравната сестра ревизира децата всеки ден ”, съобщи тя.

Зам.-кметът на Годеч Надя Сотирова пък посочи, че в Общината няма подадени сигнали за пободен проблем, само че добави, че след инспекцията на РЗИ, ще вземат ограничения и ще напръскат.

Родителите, обаче са безапелационни, че дървениците са в леглата и някои от тях към този момент мислят да реалокират децата си в друга градина.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР