Родих трима сина, всички израснаха, завършиха училище и по-късно се

...
Родих трима сина, всички израснаха, завършиха училище и по-късно се
Коментари Харесай

Жена родила трима сина, умишлено тества трите си снахи: Изля чаша с вода на леглото, за да види реакцията на всяка - Топ новини


Родих трима сина, всички израснаха, приключиха учебно заведение и по-късно се ожениха. Те сътвориха фамилии и живееха дружно с дамите си, отделени от мен.
Един ден посетих най-големия си наследник и го помолих да дремя при него.
На идващия ден желаех от снаха ми да ми донесе вода.

Тя ми донесе огромна чаша, от която трябваше да пия. Изпих малко вода и останалата се изсипа на леглото, което спях. Когато снахата донесе утринния чай, й споделих:
Скъпа снахо, аз съм се напикала до момента в който съм спала, това постоянно се случва на възрастните хора. Когато чу думите ми незабавно стартира с нараснал звук да крещи и да ме назовава с обидни думи, и в последна сметка грозно ми сподели, че би трябвало да се изпере спалното долни дрехи.

Предупреди, че в случай че идващия път ми се случи, към този момент няма да ми разрешава да оставам при тях.
Опитах се да прикрия гнева и разочарованието си. След това напуснах дома, написа „ За дамата “.
Същия ден посетих междинния наследник, с цел да прекарам време с тях. Повторих същата сцена с водата. Виковете в наличието на сина ми ме оскърбиха, а синът ми просто гледаше и слушаше. Дори не се опита да отбрани майка си.

Оставих дома и се насочих към най-малкия ми наследник.
Останах за една нощ и излях останалата част от водата още веднъж в спалното долни дрехи на леглото, на което спях. Когато най-младата снаха влезе, споделих, че спалното долни дрехи е мокро. Тя ми сподели: Не се безпокой, това постоянно се случва със старите хора. Колко пъти, до момента в който бяхме деца, вие сте не преобличали.

После оправи леглото и се усмихна. След закуска споделих на най-малката ми снаха: Дъще, дъще, моя другарка ми даде пари, с цел да купя златна огърлица, гривна и обеци за щерка й.
Не знам ограниченията й, тя е като теб, само че не знам. Ще ми позволиш ли да взема ограниченията от теб?

И взех мярка, след което отидох в магазина и купих доста скъпи златни бижута.
След известно време и тримата синове пристигнаха със съпругите и децата си на обяд при мен. След обяд аз сложих бижутата на масата. Тогава им споделих, че през нощта, съзнателно съм изливала вода в леглото.

Взех бижутата и ги сложих на най-малката ми снаха и споделих:
Бог не ми даде щерка, а трима сина. Тя е щерка ми, ще отида при нея, в случай че Бог ми разреши да преживея дълбока напреднала възраст, бих желала да прекарам последните дни от живота си до нея.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР