Родената в Кипър в българско семейство 10-годишна Нелина Факлиска е

...
Родената в Кипър в българско семейство 10-годишна Нелина Факлиска е
Коментари Харесай

Reporter оповести кое е убитото 10-годишно българче в Кипър

Родената в Кипър в българско семейство 10-годишна Нелина Факлиска е умрялото дете в болница в град Пафос, откакто бе ударено от автомобил на ул. "Тасос Пападопулос ", заяви Reporter.

Както БЛИЦ писа това станало пред дядо й, който я съпровождал всеки ден до тази пресечка.

Според представителя на локалната полиция Михалис Йоану тя била блъсната към 14 ч. локално време в петък от кола, зад чийто волан била 70-годишна лидерка, която след това изпаднала в потрес. Момичето било превозено в сериозно положение до Спешното поделение на градската болница в Пафос, където умряло.

Трагедията в Кипър е голяма! 10-годишното българче починало пред очите на... СНИМКИ

Образователният министър на Кипър Костас Хамбиарурис посети фамилията на детето в болничното заведение, той изрече съболезнованията си и даде обещание на родителите на Нелина своето подпомагане и помощ.

Министърът разпоредил психолози в понеделник да посетят класа на Нелина в 12-то главно учебно заведение "Пефкиос Георгиядис ", с цел да приказват със съучениците й.

Страшна покруса с българче в Кипър!

Момичето е родено в българско семейство в Кипър, което има и 8-годишно момче.

Полицията проверява събитията, довели до нещастието. Медиите още веднъж приканиха със закон да се подсигурява засилен надзор над продължаването на периода на шофьорските книжки за водачи над 65-годишна възраст.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР