Родена е в Мексико, живее в Лос Анджелис, поддържа модния

...
Родена е в Мексико, живее в Лос Анджелис, поддържа модния
Коментари Харесай

Искрено те харесваме, Джулс

Родена е в Мексико, живее в Лос Анджелис, поддържа стилния си блог към този момент 10 години и е обичаният ни блогър, когато става дума за лятно ентусиазъм.

Джули Сариняна има над 5 милиона почитатели в Инстаграм и е доста евентуално и вие да сте измежду тях. Макар да започва блога си Sincerely Jules през 2009-а година, стилът й си остана характерен и различим и до през днешния ден. Той се движи постоянно по ръба на класиката, само че с екзотични и бохемски привкус, който евентуално изискуем на латино корените на Джули.

Летните рокли на Джесика Алба

Нейният летен дрешник се състои в огромната си част от дънки, къси панталони, сантиментални ризи, свободни рокли и пъстри аксесоари. Визиите й са лесни за пресъздаване с най-обикновени облекла, само че с помощта на забавните акценти тя постоянно наподобява впечатляващо.

Точно поради това, визиите й са безспорното лятно ентусиазъм. За времето, прекарано в града, както и за ваканцията, вземете хрумвания от типичните визии на Джули Сариняна, които селектирахме за вас в галерията!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР