Roborock S7 издига на следващо ниво автоматизираното почистване Нова роботизирана прахосмукачка

...
Roborock S7 издига на следващо ниво автоматизираното почистване
Нова роботизирана прахосмукачка
Коментари Харесай

Roborock S7 – почиства пода със силата на звука


Roborock S7 издига на последващо равнище автоматизираното разчистване

Нова роботизирана прахосмукачка с най-модерни технологии идва на европейския пазар. Тя е от прочут бранд и издига на последващо равнище автоматизираното разчистване на дома.

Моделът прави европейската си премиера на цена от $499,99 – годна при поръчки в интервала от 24 до 29 март в онлайн магазина Geekbuying, който дава отстъпка от $50 при потребление на ваучър при покупката. Купонът може да се получи след регистрация с имейл адрес на промоционалната уеб страница.

Roborock S7 е налична за поръчки на специфична цена за европейската си премиера

Този нов и атрактивен домакински асистент идва с редица нововъведения, като най-интересната от тях е технологията VibraRise, която преобразява почистването със силата на звука – забравете за влаченето с мокра забрадка. Сега кърпата търка пода със скорост до 3000 пъти в минута. С електронен контейнер за вода от 300 мл, уредът почиства надълбоко и дейно.

Използвайки ултразвуков тон, разпознава килимите с изключителна акуратност. А усъвършенстваната плаваща четка поддържа голям брой равнини на придвижване – тя прилепва по-близо до пода и следва компактно настилката, даже при неравни повърхности, с цел да обезпечи допустимо най-хубаво разчистване.

Новата, напълно гумена четка на Roborock S7 е по-трайна и постоянна

Roborock S7 употребява и нова, напълно гумена четка за продължително разчистване на мръсотията. Старият, „ наежен ” дизайн на четката е сменен с перка, направена напълно от каучук, която е по-трайна и постоянна.

Оборудвана с HyperForce система, Roborock S7 разчита на всмукателна мощ 2500 Pa за хващане на тънък прахуляк върху твърди подове, косми от килими и всевъзможни други сложни за премахване частици.

Roborock S7 е комфортен и елементарен за обслужване домакински асистент

Резервоарът за вода от 300 мл обезпечава безпроблемно разчистване на до 200 кв. метра за една сесия, а кошът за боклука е задоволително огромен – с размер 470 мл може да се цялостни с дни. Уредът се зарежда от батерия 5200 mAh, която се зарежда до цялостния си потенциал за към 3 часа.

Roborock S7 се отличава и с точно картографиране, с помощта на усъвършенствана LiDAR система, която сформира подробни карти на жилището и разпознава стаите на до четири равнища.

Можете да поръчате новата прахосмукачка тук: на цена от $499,99 с ваучър за отстъпка (след регистрация с имейл), с доставка от Полша за $6,40 с PL DHL Express, освободена от мита. Промоцията е годна за интервала 24-29 март .

Новата прахосмукачка Roborock S7 е налична в черен и бял цвят

В допълнение, първите 50 регистрирани за Roborock S7 ще получат като подарък, гратис, преносим вентилатор NEXFAN на стойност $50. А присъединяване в лотария дава късмет за спомагателни купони на стойност до $100 и даже за продобиване на Roborock S7.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР