Роберто Баутиста Агут изпрати специално видео послание за българските фенове,

...
Роберто Баутиста Агут изпрати специално видео послание за българските фенове,
Коментари Харесай

Роберто Баутиста Агут: Имам хубави спомени, надявам се да се повторят на Sofia Open 2019

Роберто Баутиста Агут изпрати особено видео обръщение за българските почитатели, преди да се завърне у нас за Sofia Open 2019. Испанецът е първият победител от тенис шампионата в София. Има общо 8 трофеи в кариерата си, а през 2018 година завоюва 2 трофея.

„ Здравей, България! Аз съм Роберто Баутиста Агут. Щастлив съм да разглася, че се завръщам в София през идната година. Наистина имам хубави мемоари от първото издание на шампионата и се надявам да се повторят. Ще се забележим скоро на Sofia Open 2019! “, съобщи особено за българските почитатели Агут.
Билетите за тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open 2019, който ще се организира от 3 до 10 февруари в " Арена Армеец ", към този момент са в продажба в мрежата на Eventim. Четвъртото издание на огромното тенис събитие в българската столица се обрисува да бъде най-силното и към този момент генерира сериозен интерес.

За първите 4 спортни дни билетите ще са на идентична цена, без значение от мястото в „ Арена Армеец “, и ще бъдат най-евтините до момента. На 3 и 4 февруари ще костват по 10 лв., а за деца до 14 година – по 5 лева Билетите за 5 февруари са по 20 лв.. 5 февруари е разгласен и за „ Детски ден “ на Sofia Open, като всички деца влизат изцяло гратис. На 6 февруари цената на билетите е 30 лева, като децата употребяват 50% понижение.

Билети от четвъртък до неделя (7-10 февруари), включващи и финалните борби на Sofia Open 2019, са налични на атрактивни цени в 3 категории места в залата. Атрактивните пакетни билети костват 150 лева, 250 лева и 350 лева общо за четирите дни. Детските билети са с 25% понижение. Индивидуални билети за дните от 7 до 10 февруари ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната по-добра цена общо за четирите дни от четвъртък до неделя на Sofia Open 2019.

Шестима играчи от топ 30 на международната класация и някогашният №3 Стан Вавринка (Швейц) ще вземат участие в четвъртото издание на тенис шампионата от сериите АТP 250 Sofia Open. Освен швейцареца, който има три трофеи от огромния шлем (Australian Open 2014, „ Ролан Гарос “ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, присъединяване в София удостовери и настоящата млада звезда на международния тенис и №15 в международната класация Стефанос Циципас (Гър), който завоюва Мастърса на новото потомство за играчи до 21 години в Милано.

В „ Арена Армеец” ще играят още първенецът от последния Мастърс 1000 шампионат за 2018 година и №11 в международната класация Карен Хачанов (Рус), №21 Николоз Басилашвили (Груз), №24 Роберто Баутиста Агут (Исп), №28 Фернандо Вердаско (Исп) и №29 Гаел Монфис (Фр).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР