Робърт Патинсън изигра вампира Едуард Кълън във филмовата поредица Здрач,

...
Робърт Патинсън изигра вампира Едуард Кълън във филмовата поредица Здрач,
Коментари Харесай

Робърт Патинсън бил бесен по време на снимките на Здрач

Робърт Патинсън изигра вампира Едуард Кълън във филмовата поредност " Здрач ”, само че призна, че изрично не е бил склонен с метода, по който студиото е желало да показа героя му.

Той сподели пред GQ.com: " Исках да го направя допустимо най-артистичен. Имахме това необичайно напрежение, при което от студиото се опасяваха да създадат нещата прекомерно прочувствени. Мислех, че това е единственият метод да го изиграя. Прекарах толкоз доста време [на снимачната площадка] в гняв... Не можах да се примиря с метода, по който се държах през половината време ".

Робърт Патинсън разкри, че мениджърите му даже са го предизвестили, че има заплаха да бъде уволнен. Той сподели, че са му споделили след по средата на един снимачен ден:

" Ще те уволнят до края на деня, в случай че не спреш да правиш това, което правиш ".

 здрач, сцена от кино лентата

Той също по този начин призна, че по време на прослушването е бил под въздействието на валиум , като изясни: " Бях почнал да изпитвам безспорен смут от прослушванията, какъвто, сигурен съм, изпитват доста артисти. Мога да бъда толкоз въодушевен за нещо, а в деня на прослушването увереността ми да се срине изцяло. Същото се случи и сутринта на прослушването за " Здрач ". Никога преди този момент не бях взимал валиум. Просто си припомням, че се усещах толкоз прелестно на задната седалка на таксито с отворен прозорец и просто си споделих: " Ехааа, тъкмо това е, което ми липсваше ". Мисля, че на прослушването имах този много галактически и отвеян тип, който несъмнено е работил в моя изгода, с цел да получа ролята ".

 здрач
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР