Робърт Кийосаки, известен с предупрежденията си за потенциалния упадък на

...
Робърт Кийосаки, известен с предупрежденията си за потенциалния упадък на
Коментари Харесай

Потенциалният упадък на щатския долар и последващия “край на американската империя” – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, прочут с предизвестията си за евентуалния крах на щатския $ и последващия " завършек на американската империя ", неотдавна предложи спомагателни насоки за подготовка за идната рецесия. 

Той още веднъж акцентира на незабавната нужда да не се отсрочва придобиването на Биткойн ( BTC ), злато и сребро.

Кийосаки, прочут с бестселъра си за персонални финанси “ “, акцентира, че хората постоянно го питат за прогнозите му по отношение на цените на златото, среброто и Биткойн през 2025 година

Той обаче счита тази тематика за “ “, както показа в неотдавнашната си обява на 19 септември.

Той твърди, че по-уместното питане е да се оцени актуалната благосъстоятелност на тези активи, наблягайки значимостта на това да се подхващат дейности през днешния ден, а не да се отсрочват. Той твърди, че времето е от значително значение, с цел да се възползвате от опциите за вложения в Биткойн, злато и сребро.  

Кийосаки твърди, че тези активи понастоящем са относително налични, само че цената им неизбежно ще се повишава, когато от ден на ден хора осъзнаят техния капацитет и се втурнат да ги получават:

Преди това Кийосаки изрази рецензии по отношение на стандартните фиатни валути като “ “, потвърждавайки, че им липсва дълготрайна жизненост. Обратно, той твърди, че криптовалутата съставлява бъдещето на парите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР