Робърт де Ниро заяви, че се чувства добре след като

...
Робърт де Ниро заяви, че се чувства добре след като
Коментари Харесай

Добре съм: Робърт де Ниро след обира в дома му

Робърт де Ниро съобщи, че се усеща " добре " откакто е бил разсънен от сериен апаш, за който се твърди, че се опитвал да отмъкне дарове отдолу под коледната му елха.

79-годишният артист от " Разяреният бик " наруши мълчанието си, откакто в понеделник 30-годишната Шанис Авилес беше задържана в градската му къща, наета за 69 000 $ на месец в Горен Ийст Сайд в Ню Йорк.

Де Ниро изтичал долу по халат, до момента в който служителите на реда арестували обвинената, само че се схванало, че сред него и Авилес не е имало директна борба.

На въпроса на репортерите от " Ню Йорк Поуст " пред дома му след случая по какъв начин се оправя след случая, той отговори: " Добре съм. "

The Post заяви също, че след случая в градската къща е дошъл ключар, с цел да поправи вратата на мазето, през които е проникнал нарушителят.

През целия ден служители на реда продължиха да охраняват парцела на Де Ниро, като на открито остана паркиран крайцер на нюйоркската полиция.

11-годишната щерка на Де Ниро , която той има от някогашната си брачна половинка Грейс Хайтауър, с която се раздели през 2021 година, също е била у дома и е спала в друга спалня, когато е станало нахлуването.

Стан Розенфийлд, PR представител на артиста, направи малко изказване, в което уточни, че артистът няма да разяснява повече случая, като добави

" В момента не вършим никакви изказвания по отношение на обира във краткотрайния дом чартърен на Робърт де Ниро ".

Авилес към този момент е била търсена за поредност от други обири с щурм и до момента е била задържан 26 пъти, в това число 15 пъти тази година.
Сега тя е упрекната в кражба с щурм и е била отведена в сектора " Ленокс Хил ", преди да бъде отведена в Манхатънския углавен съд за покачване на обвиняване.

Източник от полицията споделя пред " Ню Йорк Пост ", че когато пристигнали служителите на реда я намерили да опакова празничните дарове на Де Ниро в чанта и да преглежда iPad-а му.

CBS New York заяви, че последният ѝ арест е бил на 13 декември, а към месец по-рано е арествана след кражба на 700 $ от католическа черква в Астория.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР