Риши Сунак се събуди с нова лидерска криза, след като

...
Риши Сунак се събуди с нова лидерска криза, след като
Коментари Харесай

9 най-злостни обиди, докато гражданската война на торите става лична на фона на призива към Риши Сунак да напусне

Риши Сунак се разсъни с нова лидерска рецесия, откакто неговата надълбоко разграничена навалица от депутати прекара нощта, разкъсвайки части един от различен.

Премиерът е изправен пред лавина от апели да измъкне страната от мизерията и просто да свика общи избори, като висшите тори обществено си разменят удари. Г-н Сунак ще се насочи към въпросите на министър-председателя през днешния ден с брутално страшилище от някогашния съдружник сър Саймън Кларк, кънтящо в ушите му.

Сър Саймън предизвести, че консерваторите би трябвало да се отърват от премиера или да бъдат изправени пред „ кръвопролитие “ в този миг годишните общи избори. Но за една нощ това провокира нова вълна от обиди и разногласия, които накараха бунтовника на задната пейка да бъде етикетиран като " самомнителен ", " себелюбив " и " всяващ различия " от личните си сътрудници. По подигравка на ориста общественият апел министър председателят да бъде свален пристигна единствено дни откакто изборният гуру Айзък Левидо предизвести задните чиновници, че са изправени пред удари, в случай че гра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР