Риши Сунак имаше финансиран от данъкоплатците самолет, който да прелети

...
Риши Сунак имаше финансиран от данъкоплатците самолет, който да прелети
Коментари Харесай

Риши Сунак накара самолет на RAF да прелети 200 мили, за да го вземе от телевизионния грил

Риши Сунак имаше финансиран от данъкоплатците аероплан, който да прелети малко повече от 200 благи, с цел да го вземе, откакто направи събитие, с цел да се срещне с елементарни гласоподаватели.

Пристрастеният към VIP полети беше посрещнат на интернационалното летище Teesside в Дарлингтън от аероплан на RAF, откакто беше развълнуван от публиката на GB News “People's Panel ”. Влакът от Дарлингтън до Лондон лишава малко по-малко от два часа и половина.

Премиерът беше мощно подложен на критика поради потреблението на частни самолети и това е четвъртият път, когато се качва на VIP аероплан на RAF за събития тази година. Източник от Лейбъристката партия сподели на The Mirror: „ Това е същият остарял Риши Сунак, който се измъква от Народния панел в личния си частен аероплан. Той може да се преструва, че поддържа връзка с английската аудитория, колкото си желае, само че незабавно щом шоуто свърши, той е върнал главата си назад в облаците, наслаждавайки се на първокласния си метод на живот за сметка на данъкоплатците. "


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР