Рино Барилари, наричан Краля на папараците, обвинява Жерар Депардийо, че

...
Рино Барилари, наричан Краля на папараците, обвинява Жерар Депардийо, че
Коментари Харесай

Фотограф обвинява Депардийо, че го е нападнал в Рим

Рино Барилари, именуван " Краля на папараците ", упреква Жерар Депардийо, че го е нападнал физически на улица " Венето " в центъра на Рим във вторник, оповестяват Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

Френската звезда обаче твърди, че се е " намесил сред папарака и своята спътница ".

Сцената се разиграла в бар " Хари ", едно от най-популярните заведения на улица " Венето ". " Видях го на улица " Венето " с една жена. Отидох да направя няколко фотоси ", споделя 79-годишният фотограф, представен от римския ежедневник " Месаджеро ". Според описа му първо дамата, съпътстваща артиста, която се оказала неговата партньорка Магда Ваврусова, се пробвала да го блокира, преди самият Жерар Депардийо да се намеси и да го удари три пъти в лицето.

Вчера вечерта артистът и партньорката му показаха своята версия на събитията в изказване, оповестено от парижката им адвокатка Делфин Мейе: " Рино Барилари, който е прочут както със фотосите си, по този начин и с нападателните си способи, блъснал грубо партньорката на Жерар Депардийо ".

" Фотографът ме бутна, докосвайки гърдите ми с ръка (...) Все още изпитвам болежка, той беше извънредно нападателен ", описа партньорката на артиста на римските служители на реда, пред които е подала тъжба за принуждение, съгласно адвокатката. " Предизвикан от грубостта, Жерар Депардийо, застанал сред папарака и партньорката си, само че се спънал и паднал върху него ", продължава адвокатката: " След това известният артист и партньорката му се качили в колата, като фотографът настойчиво продължавал да ги снима, без да стопира, все пак, което преди малко се било случило ".

Спътницата на артиста се намира в римската болница " Умберто Първи ", сподели тя и добави, че " това не е първият случай, в който този фотограф влиза в спречкване, като твърди самичък, че е имал съвсем 170 визити до незабавното поделение поради конфликти с известни персони, които не желаят да бъдат снимани ".

От своя страна фотографът, с който Агенция Франс Прес се свърза по телефона в късния следобяд, не бе в положение да откликне, като сподели: " Не мога да приказвам, в болница съм ".

Според в. " Месаджеро ", който е съумял да го интервюира, преди да бъде приет в болница, фотографът също има намерение да подаде тъжба: " Първо ще вляза в болница, само че по-късно ще се погрижа за него - ще подам тъжба против него до карабинерите ", споделя той пред вестника. " Докато ги снимах на масата им, несъмнено - скрито, нямах визия по какъв начин ще приключи всичко ", споделя той. 

Рино Барилари, който стартира кариерата си напълно млад, претърпява златния интервал на " долче вита " в Рим, където снима звезди като Лиз Тейлър, Ингрид Бергман, Бриджит Бардо, Ава Гарднър, София Лорен, Джина Лолобриджида и Марчело Мастрояни.

На 75-годишна възраст Жерар Депардийо, именуван " свещеното страшилище на френското кино ", вижда по какъв начин звездата му залязва. През октомври той ще бъде изправен пред съда в Париж за полово посягане над две дами по време на фотоси на филм през 2021 година От 2020 година насам той е упрекнат и в обезчестяване и полово посягане против младата актриса Шарлот Арну.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР