Ринго Стар повежда феновете си на колоритно пътешествие в миналото

...
Ринго Стар повежда феновете си на колоритно пътешествие в миналото
Коментари Харесай

Ритми и нишки: Ринго Стар издаде нова книга

Ринго Стар повежда почитателите си на колоритно странствуване в предишното си в новата си книга Beats & Threads ( " Ритми и влакна " ), която е за феновете на музиката и модата, заяви Асошиейтед прес.  

" Beats & Threads " е илюстрирано странствуване през десетилетията в шоубизнеса на някогашния барабанист на " Бийтълс ", включващо изображения на всичко - от барабанните до дрешника му, определящ трендове в модата. Книгата от 312 страници се продава посредством издателския отдел на " Джулиънс окшънс ". 



" С близо 300 ярки изображения, запечатали емблематични и доста непоказвани до момента интимни моменти от живота и кариерата на Ринго, дружно с топлите мемоари на именития барабанист, разказани със личните му думи, това допълнение към трайното въздействие и надхвърлящото времето влияние на Ринго е билет за пътешестване през модата и историята на " Бийтълс ", разгласи издателството.

Всички доходи ще бъдат дарени на фондация " Лотос ", която предлага поддръжка за разнообразни благотворителни дела - от корист с опиати до липса на дом.

Ринго Стар е на 83 години, само че тази година беше натоварена за него. Той издаде минидиск " Rewind Forward ", осъществя турне със своята група " Ол-Стар бенд " и работи с Пол Маккартни по " последната " ария на " Бийтълс " - " Now and Then ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР