Рим, Париж, Лондон… все дестинации, които присъстват в списъка на

...
Рим, Париж, Лондон… все дестинации, които присъстват в списъка на
Коментари Харесай

10 дестинации, които да посетите през 2019 година

Рим, Париж, Лондон… все дестинации, които участват в листата на всеки любител-пътешественик. Но не пропускате ли нещо?
Те постоянно са цялостни с туристи и ще ви отнеме доста време и постоянно нерви да стигнете до в действителност значимите забележителности. За сметка на това, по света има още доста прелестни дестинации, които не са толкоз известни, само че пък са в действителност прелестни.

Талин, Естония


Естония предлага невероятна история и съвсем същата атмосфера на по-популярните европейски дестинации като Копенхаген, да вземем за пример. Направете средновековна обиколка на града, разходете се по калдъръмените улички на остарелия град, посетете Художествения музей Кадриорг, а по-късно се отдайте на вълнуващия нощен живот, който вилнее тук.
Ливингстоун, Замбия
Мароко, Кения и Южна Африка от дълго време са си основали имиджа на най-хубавите африкански дестинации, само че Замбия несъмнено е място, което би трябвало да посетите. Водопадите Виктория и река Замбези се намират в южната и граница, а рафтингът, речните круизи, скоковете с бънджи и обиколката на пролома са някои от живописните и развлекателни действия. Ако търсите метод да се потопите в африканската атмосфера, помислете за запазване на водно сафари на Виктория Фолс, с цел да видите великолепието на водопада от неповторима позиция.
Ровин, Хърватска


Ровин е отлично, малко рибарско градче намиращо се на брега на Адриатическо море, и същински хърватски драгоценен камък. Изцяло заобиколен от вода, този град има всички невероятни морски блага, които Дубровник и Сплит имат, само че с по-малко тълпи от туристи. Това е идеалната дестинация за отмора с голям брой благоприятни условия, които би предложил същински пет звезден курорт.
Хакуба, Япония
Големите градове на Япония притеглят туристи през цялата година, само че множеството хора не осъзнават, че страната се гордее с някои от най-хубавите ски писти в света. Ето за какво, вместо класическите ски дестинации в Европа, изберете Хакуба, Япония. Ако не знаете от кое място да започнете и желаете да карате ски в японските Алпи, пробвайте турнето Topdeck`s Ski Japan в Хакуба.
Остров Симилан, Тайланд
Пътешествениците могат да се насладят на топлото синьо-зелено Андаманско море, ослепителните бели пясъци и прелестния варовик, като посетят островите Симилан. Островите оферират тиха сцена, съчетаваща дъждовни гори и девствени плажове с допиране до историята, откакто са били включени в листата на ЮНЕСКО за международното културно завещание през 1982 година. И без тълпи от туристи.
Анеси, Франция


Голяма опция на препълнените градове като Венеция е Анеси, обаятелен френски град, изпълнен с живописни канали, богато украсени мостове и пастелни цветове. Той е един от най-красивите средновековни градове във Франция, навръх брега на най-чистото езеро на Европа. За успокоение и релаксация, останете в Auberge du Pére Bis, който е заобиколен от планините и езерото.
Лима, Перу
Забравете Мачу Пикчу и се отправете към Лима. Лима е най-новата топ дестинация в Перу, тъй като кулинарната му сцена, историческите забележителности и вълшебното обединяване от предишното и сегашното са нещо, което всеки би трябвало да посети най-малко един път в живота си.
Лагуна Бийч, Съединени американски щати
Идеален за феновете на плажа, Лагуна Бийч в Калифорния е град, в който липсват тълпите и туристите, които постоянно посещават Венис плаж в Лос Анджелис. Пътуващите, които обичат природата, могат да прегледат живописния парк Heisler и държавния парк Crystal Cove. В Surf & Sand Resort гостите могат да се отдадат на пресни крайбрежни билети и да се насладят на гледката, защото всички стаи имат независим балкон на брега на океана.
Алберта, Канада


Вероятно една от най-достойните места за правене на снимки в света, Алберта нормално се подценява поради по-популярни дестинаци като Исландия или Норвегия. Въпреки това, тук също има късмет да видите северното зарево. Отправете се към Алберта за каране на ски, йога в планината, разходка с ледници и релаксиращи горещи извори. Също по този начин, чисто новото уелнес леговище на Алберта, Nordic Spa Kananaskis, е първият скандинавски спа център в провинцията и си заслужава визитата.
Берн, Швейцария
Малко, средновековно градче в сърцето на Швейцария, в което можете умерено да се разхождате из кълдъръмените улички, без заплахата да се блъскате с тълпите туристи, които ще срещнете в Цюрих или Женева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР