Рим. Министър-председателят на Италия Паоло Джентилони заяви, че Италия, независимо

...
Рим. Министър-председателят на Италия Паоло Джентилони заяви, че Италия, независимо
Коментари Харесай

ТАСС: Италианският премиер смята, че страната е излязла от най-сериозната си криза след Втората световна война.

Рим. Министър-председателят на Италия Паоло Джентилони съобщи, че Италия, без значение от това, че към момента съществуват избрани опасности, е излязла от най-сериозната си рецесия, за целия следвоенен интервал, съобщи ТАСС, която се базира на изказване на италианския министър председател, направено по време на политически конгрес в италианския град Чернобио, на който са взели участие представители на политическия и икономическия хайлайф на страната.
„ Независимо от това, че продължава да има избран риск, най-сериозната рецесия, която страната е преживявала в следвоенния интервал, остана зад тила на Италия “, съобщи Джентилони.
Освен това, той акцентира, че „ измежду многото позитивни фактори, най-важния индикатор е растежа на доверието “ към италианската стопанска система. „ Разбира се, не можем да кажем, че всички компликации са преодолени. “
Сред проблемите, с които би трябвало да се оправи Италия, министър председателят уточни високия държавен дълг и изоставането в реализацията на програмата за развиване на южната част на страната. Въпреки това, той счита, че основното достижение е, че се е върнала наклонността за стопански напредък.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР