РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Републиканецът Дейвид Оуен победи демократа Сузана

...
РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Републиканецът Дейвид Оуен победи демократа Сузана
Коментари Харесай

Дейвид Оуен от Републиканската партия печели законодателната надпревара във Вирджиния над опонент от Демократическата партия, който предаваше на живо секс видеоклипове

РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Републиканецът Дейвид Оуен победи демократа Сузана Гибсън в конкуренция за Камарата на делегатите във Вирджиния, която притегли вниманието след разкритията, че Гибсън е зает в полови актове със брачна половинка си на нецензурен уеб страница.

Гибсън се кандидатира против Оуен в един от най-конкурентните региони в щата, откакто всички 100 места в Камарата на делегатите бяха преначертани, с цел да дават отговор на преброяването от 2020 година

Много политолози споделиха, че възможностите на Гибсън на изборите във вторник са обречени, откакто новинарските издания оповестиха през септември за присъединяване на Гибсън в излъчен онлайн секс, който включва привличане на заплащания от фенове в подмяна на съответни дейности.

Но Гибсън, практикуваща здравна сестра, отхвърли да се отдръпна от конкуренцията и упрекна републиканците в мръсна политика за разкриването на нейното държание. Тя значително подцени обвиняванията и, сходно на други демократи в целия щат, се концентрира върху правата на абортите. Републиканският губернатор Глен Йънгкин упорства за възбрана на абортите след 15 седмици бременност, с изключения в случаи на обезчестяване, блудничество или когато животът на майката е в заплаха.

Надпреварата беше обединена като една от няколко, които биха могли да дефинират контрола в Камарата на делегатите. Но даже с успеха на Оуен републиканците изгубиха надзор над Камарата на делегатите. Демократите също резервираха тясната си преднина в Сената на щата. Тези законодателни победи ще разрешат на демократите да блокират политическия дневен ред на Йънгкин, макар че ще би трябвало да работят с него, с цел да прокарат своя личен.

Оуен излезе с изказване на X, платформата, известна преди като Twitter, благодарейки на гласоподавателите. < /p>

„ Ще стартира работа неотложно, с цел да осигуря обещаното единение, здравословно водачество и дружелюбно обслужване “, сподели той.

Кампанията на Гибсън не е разгласила изказване след изборите затворен. Мениджърът на нейната акция сподели късно вечерта във вторник, че акцията се чака да излезе с изказване по някое време в сряда.

В седмиците преди деня на изборите републиканците се пробваха да припомнят на гласоподавателите за видеоклиповете на Гибсън. Републиканската партия на Вирджиния изпрати писма до гласоподавателите, които съдържаха екранни фотоси. Пликовете предизвестяват получателите, че вътре се съдържат експлицитни материали и че малолетните не би трябвало да отварят плика.

Оуен, бизнесмен на жилищни здания, организира акция, сходна на тези на републиканците в целия щат, като се концентрира върху родителските права в образованието, по-ниски налози и престъпност.

Гибсън отговори до известна степен на офанзивите на Републиканската партия в понеделник в авторска обява за левия уеб страница Blue Virginia, определяйки своите нападатели на Републиканската партия като „ политици, които усещат, че имат право да знаем какво се случва в персоналния ни живот и силата да направляваме какво вършим с телата си. “

57-ми регион включва елементи от западните покрайнини на Ричмънд в окръзите Хенрико и Гучланд. Непартийният план за публичен достъп във Вирджиния го оцени като третия най-конкурентен от 100-те региона на Камарата на делегатите във Вирджиния, единствено с доста лека податливост към републиканците, въз основа на последните модели на гласоподаване. Гласоподавателите във Вирджиния не се записват по партии.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР