Рибите трудно се задържат на едно място. Духовни са, постоянно

...
Рибите трудно се задържат на едно място. Духовни са, постоянно
Коментари Харесай

Рибите – водопад от любов с парченце интуиция

Рибите мъчно се задържат на едно място. Духовни са, непрекъснато търсят нещо, което да ги балансира прочувствено. Често вършат взаимни отстъпки за сметка на личния си комфорт. Какво още не знаете за представителите на зодия Риби? Вижте 20 техни отличителни черти:

1. Рибите имат огромно сърце и доста обич, която да дадат на света. Те са състрадателни и откритото им сърце им разрешава да видят най-хубавото в хората.

2. Ако има представители в зодиака, които носят в себе си положителен дух, то това са родените под знака на зодия Риби.

3. Те обичат да опознават някого на по-дълбоко, духовно равнище. За тях е доста значима личността, която се крие зад облика.

4. Рибите са необикновено интуитивни и следват инстинктите си. Неща, които другите биха пропуснали, те постоянно ще виждат.

5. Рибите избират качеството вместо количеството, когато става дума за другари. Не губят време, пробвайки се да поддържат доста повърхностни другарства.

6. Най-големите мечтатели в зодиака са Рибите. Винаги кроят проекти, които наложително следват.

7. Рибите също като Близнаците са непоправими романтици. Те обичат и желаят да се усещат специфични, само че също по този начин знаят по какъв начин да накарат и обичания човек да се усеща специфичен.

8. Със сигурност сте забелязали, че представителите на тази зодия са загадка. Те имат неуловима и загадъчна страна на характера, която постоянно остава невидима за другите.

9. Те са надълбоко прочувствени създания. Преживяват интензивно събитията, били те положителни или неприятни. Настроенията им могат да се трансформират като вятъра.

10. Родените под този зодиакален знак имат способността да прозират същинските планове на хората, защото са доста аналитични.

11. Рибите са извънредно приспособими и могат да се оправят с всички типажи хора. В положение са да намерят обща среда с съвсем всеки, което кара хората да се усещат удобно и умерено.

12. Друга тяхна отличителна линия е щедростта им.

13. Въпреки многото си позитивни качества Рибите биха могли да бъдат и много нерешителни. Понякога се нуждаят от съвет от другар, с цел да вземат дефинитивно решение.

14. Рибите жадуват за мощна и здрава любовна връзка, само че не всеки път намирането на подобаващ сътрудник е толкоз елементарно за тях. Понякога могат да изпитат и неустановеност в себе си, боязън от отменяне.

15. Друга позитивна линия на зодията е артистичността и творчеството, които представителите ѝ носят в себе си.

16. Добре е да знаете, че Рибите от време на време имат потребност да остават сами със себе си, за малко или по-дълго време. Тогава, когато желаят да избягат от хаоса.

17. Рибите правят оценка честността и искреността и избират да чуят истината, даже и да се окаже, че не им харесва.

18. Перфектните любовници са родени под този зодиакален знак. Готови са да създадат всичко за огромната си обич.

19. Рибите имат конкурентна страна, която може да изненада хората. Малцина осъзнават какъв брой конкурентни могат да бъдат Рибите, когато се изправят пред предизвикателство.

20. Благодарение на своите инстинкти могат да усетят по кое време техните обичани хора не са добре.

Източник: az-jenata.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР