Риби, 2023 ви носи повече самоувереност. Чувствате се общителни и

...
Риби, 2023 ви носи повече самоувереност. Чувствате се общителни и
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Риби

Риби, 2023 ви носи повече самонадеяност. Чувствате се общителни и отворени към света, поради което към този момент сте подготвени да бъдете център на вниманието. Възможно е да се тревожите поради някои по-тежки отговорности вкъщи или в фамилията и леко напрегнати моменти в работата. Ако чувствате, че не получавате задоволство, тогава ще би трябвало да измененията курса, само че не ненадейно, а последователно към това, което ще ви даде възприятие за смисъл и цел. Концентрирайте се върху професионалните си упоритости първоначално и в края на 2023 година, а върху прочувствените или персонални въпроси - в средата. Осигурете си умерено време за размисъл и себеразбиране. След август ще се почувствате по-спокойни във връзка с работата и здравето.

Време за израстване и триумф

Според хороскопа на Риби 2023 е отлична година за учене, професионално развиване и подготовка за кариерно израстване. Тази година може да ви донесе задоволително задоволство в работата: забавни оферти, награди, съизмерими с напъните ви, нараснала известност, благодарност и така нататък През първата половина на 2023 се предлага да поддържате финансова нерешителност и да избягвате рисковани решения и неточности в преценката във връзка с ресурсите и опциите си. През последните месеци на годината се чакат нови съдействия или контракти. Ако получите служебно предложение – вслушайте се в интуицията си. Финансовото ви положения се усъвършенства, само че по-скоро постепенно. Това не трябва да ви демотивира, тъй като през 2023 ще би трябвало да покажете свои умения, с които ще печелите през идващите години.

Поставете граници

Препоръчва се да бъдете внимателни, когато пътувате на дълги дистанции и поддържате връзка с непознати. Може да почувствате, че някои партньорства ви лишават повече, в сравнение с дават, до месец май, когато търпението ви е ще е възнаградено. Около август и септември ще получите нещо скъпо от тези хора. Вие сте предан и скъп другар, само че внимавайте да не позволите на някои хора да ви употребяват, натоварвайки ви със личните си проблеми. Ако усетите, че сте в плен на едностранчиво другарство, внимателно се отдръпнете. Научете се да поставяте граници и ще видите, че няма да загубите избрани хора, само че ще им дадете сигнал до каква степен могат да стигнат в връзките си с вас. В последното тримесечие на годината ви чака запознанство, което ще изиграе значима роля за вас в персонален проект.

Готови за ново начало

В любовта нещата не са страхотни, обзети сте от потиснатост и горест. Ще бъдете изпълнени с обич, чакайки сътрудникът ви да вземе решението, което вие не вземате, само че желаете да се случи. Годината е отлична за подписване на брак или най-малко за по-сериозна крачка в връзките. Заложете на връзката и изкажете самоуверено какво желаете. Възможно е половинката ви да е подготвена за същото, само че да не се е замисляла за това. Не притискайте и недоволствайте, в случай че не стане на вашето, а действайте търпеливо, само че изрично.

Нови прекарвания и опити ще се появяват в любовния ви живот през 2023 година, тъй че тя ще бъде завладяваща, както в никакъв случай до момента. Ако сте необвързани, тази година ще извършите всичко, с цел да забравите сантименталното си минало и ще бъдете прави, тъй като вашите мисли, ориентирани към това минало, ви пречат да проектирате себе си в бъдещето. Най-накрая можете да погледнете право напред и ще видите, че бъдещето ви се усмихва. През януари-февруари на 2023 година любовта е обвързвана с другарство, групови действия, конференции, командировки или събития, които посещавате. През юни и юли е различен натоварен интервал, предсказващ доста пристрастеност в живота ви. 2023 е може би най-вълнуващата година за вас да срещнете нова обич или да създадете нови другарства. Отпуснете се и оставете другите да видят какъв брой неустоима и харизматична персона сте!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР