Риана демонстрира своето стилно и нарастващосемейство.Следизявата сина Super Bowlв неделя,

...
Риана демонстрира своето стилно и нарастващосемейство.Следизявата сина Super Bowlв неделя,
Коментари Харесай

Бременната Риана блесна на корицата на Vogue

Риана показва своето стилно и нарастващосемейство.

Следизявата сина Super Bowlв неделя, 34-годишната бременна певица на „ Umbrella “ беше оповестена замартенска звезда на корицата на английския Vogue.

Позирайки с колегата си A$AP Роки и тяхното бебе,чието име към момента не е разкрито, Риана изглежданевероятнов секси черна рокля на Chanel с висока цепка.

Тя крачи решително пред рапъра, който носи кожена жилетка и кожени панталони, до момента в който държи и целува сина им, облечен в Chrome Hearts.



Риана раздруса с рокля на Valentino в една от зашеметяващите фотоси от фотосите на Vogue

След катовтората й бременност беше оповестена публичнопо време на нейното показване на Super Bowl, почитателите безспорно са нетърпеливи да видят повече отсмелите й тоалети за бременни, а и Риана сподели пред Vogue, че в действителност е разкрила, че обличането по време на бременност е доста по-лесно от етапа след раждането.

Тя сподели растящото си коремче за първи път на Супербоул през 2023 година / Снимка: Getty Images

Добавяйки, че не е знаела какво да облече, тъй като облеклата й бяха „ прекомерно дребни или прекомерно огромни “, носителката на Грами сподели, че би трябвало „ да изчака, другояче в последна сметка ще купитолкова доста облекла, които няма да употребява отсега нататък.Е, в случай че не забременееотново.

С бебе номер две на път, Риана несъмнено ще има доста тоалети, които да употребява още веднъж, само че в това време тя се забавлява, трансформирайки бебето си в начинаеща звезда със жанр.

Риана люлеебебето си, което се роди през май 2022 година / Vogue

„ Един от обичаните ми тоалети, които той има, е дребна версия на единот тоалетите на Роки “, сподели певицата на „ Diamonds “ пред Vogue.

Риана сподели: „ Обичам да го обличам в неща, които не наподобяват на бебешки облекла. “

Двойката изглеждаше блестящо на " Златенглобус " през 2023 година / Снимка: Getty Images

„ Облякох го във флорални неща.Облякох го в бебешко розово.Аз обичам това.Мисля, че динамичността в модата е най-хубавото нещо ", сподели тя.



Риана сподели коремчетоси предишния февруари, до момента в който участва на шоуто на Gucci с A$AP Rocky в Милано / Снимка: Getty Images

След като показа, че „ сега всичко е на цялостни обороти “, с нейните марки грим, грижа за кожата и бельо/дрехи, Риана призна, че намира марките за бебешко облекло за „ доста скучни “.

„ Чувствам, че децата се нуждаят от това “, сподели тя пред Vogue, когато я попитаха за разширението на линията си облекла към детски стилове.„ Тези деца заслужават да бъдат готини. ”

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР