Риалити звездата Ким Кардашиян е взела окончателно решение да се

...
Риалити звездата Ким Кардашиян е взела окончателно решение да се
Коментари Харесай

Лъсна причината за развода на Ким Кардашиян и Кание Уест

Риалити звездата Ким Кардашиян е взела дефинитивно решение да се разведе със брачна половинка си Кание Уест след президентската му акция. За Кардашиян тя се е трансформирала в „ последната капка”, написа New York Post, базирайки се на собствен източник.

По думите му, точно телевизионната звезда е основател на развода. Тя „ била принудена да постави завършек на този брак поради децата и личния си разсъдък”.

До президентската акция тя неведнъж е предприемала опити да запази връзките им.

Друг източник на изданието обръща внимание на обстоятелството, че Кардашиян по този начин и не е подкрепила обществено решението на мъжа си да взе участие в президентските избори. „ Мълчанието й приказва ужасно много”, твърди той.

Междувременно, базирайки се на собствен източник, TMZ заяви, че рапърът и брачната половинка му са прекарали коледните празници дружно в фамилен кръг, разменяйки си доста скъпи дарове.

Уест е зарадвал жена си с пет автомобила Maybach всеки на стойност към 200 000 $. Кардашиян пък му е подарила няколко платна на американския художник Джеймс Търел на стойност над 1 млн. $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР