Риалити героят от Биг Брадър Боби Ръгбиста си има нова

...
Риалити героят от Биг Брадър Боби Ръгбиста си има нова
Коментари Харесай

Боби Ръгбиста заби ново SEX извращение

Риалити героят от „ Биг Брадър ” Боби Ръгбиста си има нова силиконова възлюбена. Спортистът не може да се нахвали с обичаната си и двамата са неразделни, видя „ Уикенд ”. Блондинката се споделя Тимеа Хороват и е шведка. Мадамата има ужасно доста корекции по лицето и тялото си, както и над 10 татуса. Видът й провокира много подигравателни мнения, които Боби старателно трие от профилите си в обществените мрежи.

„ Хубаво момче е, крепко, стройно, състезател. Как може да си пада единствено по такива дами?! Тимеа става за секс извращения, само че не й за сериозна половинка. Видът й е гротеска ”, разясняват почитатели на Ръгбиста.



Мачото си пада единствено по модифицирани дами с бюстове над 140 см

Риалити героят и силиконката са дружно от 2 години, като предишното лято спортистът я е довел в България и я е срещнал с родата. Борислав има много чудноват усет за дами. Преди Тимеа той се любеше с Никита Джонсън. Татуираната българка завоюва „ Биг Брадър ” през 2015 година. Никита и Боби живееха дружно в Швеция, където имаха студио за татуировки. Двамата даже се снабдиха с мечтаното жилище в Банкя, където плануваха да живеят през лятото, когато си идват в родината. В началото на пандемията се появиха клюки, че Никита и Боби са поставили завършек на връзките си. Двамата по този начин и не разясниха за какво и какво се е случило посред им, само че Боби изтри всички фотоси с някогашната си в обществените мрежи.



Шведката има жесток външен тип

Мъжагата не си губи времето и небрежно размени Джонсън с по-младата Тимеа. Те са се срещнали в студиото за татуировки, което Боби държи в Швеция. Мачото е притеглен от провокативната й визия и двамата стартират връзка, която е паралелна за Борислав. Това не се харесва на шведката и тя бързо му слага ултиматум – или да избере нея, или да остане с Никита. В последна сметка Боби избира по-младата кокона и завърши връзките си с Никита Джонсън.

Спортистът наподобява благополучен с Хороват, която може да се похвали със забележителен бюст, който върви няколко крачки преди нея. У нас Ръгбиста стана прочут около връзката си с Лили Клюкарката. За Боби се приказва, че има голям опит с дамите и има с какво да ги впечатлява. Явно мачото си пада единствено по модифицирани дами с бюстове над 140 см, големи изкуствени устни, доста татуировки и още куп корекции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР