Резултатът от ваксина срещу COVID-19 ще се усети чувствително през

...
Резултатът от ваксина срещу COVID-19 ще се усети чувствително през
Коментари Харесай

Прогнозата на Бионтех: Животът ще се нормализира в края на 2021 г.

Резултатът от ваксина против COVID-19 ще се усети сензитивно през идващото лято и евентуално ще можем да се върнем към естествен живот до идната зима.
Това съобщи пред BBC проф. Угур Шахин, създател на немската компания " Бионтех " и един от основателите на имунизацията на " Бионтех " и " Пфайзър ". Наред с това той изрази убеденост, че имунизацията от човек на човек на половина и ще предотврати появяването на признаци у имунизираните.
 В Австрия стартира всеобщо тестване за ковид В Австрия стартира всеобщо тестване за ковид
Австрийският канцлер Себастиян Курц разгласи през днешния ден всеобщо тестване на жителите след второто заключване, влизащо в действие от вторник. Масов...
По думите му идващата зима въпреки всичко ще е сложна, тъй като имунизацията няма да промени внезапно броя на заразяващите се.
" Бионтех " и " Пфайзър " оповестиха предварителни резултати от клиничните изследвания на евентуална ваксина против COVID-19, съгласно които ефикасността й е над 90 на 100. Близо 43 000 души са взели участие в проучването. Ваксината се приема на две дози в период от три седмици.
Ако всичко е наред, в края на тази година и началото на идната. " Лятото ще ни помогне, тъй като равнището на заразяване ще падне през лятото и е извънредно значимо да реализираме високо равнище на имунизиране до или преди есента и зимата на идната година ", сподели още проф. Шахин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР