Резервираме чадър и шезлонг на плажа онлайн. Това лято ще

...
Резервираме чадър и шезлонг на плажа онлайн. Това лято ще
Коментари Харесай

Резервираме чадър и шезлонг на плажа онлайн


Резервираме чадър и шезлонг на плажа онлайн. Това лято ще можем да резервираме чадър и шезлонг на плажа авансово. Това ще се случва онлайн, посредством особено създадено приложение в Гугъл Play и App Store, заяви Симеон Цветков, ръководител на Асоциацията за развиване на дейностите по ръководства на морските плажове пред Bgtourism.bg. Очаква се приложението да проработи още на старта на летния сезон, при започване на юни.

„ Към приложението може да се включат концесионерите и наемателите на всички плажове, които желаят да участват в него. В момента няма друго сходно приложение, което с тази мащаби да осведоми потребителите за цените на плажните шезлонги и чадъри. Ще има цени за услуги и ще може в действително време да се резервират плажните такъми “, сподели още Симеон Цветков.

Очаква се това да постави завършек на порочната процедура да се пазят места на първа линия с хвърлена хавлия върху шезлонга или против неофициална такса към хората, които обслужват плажните такъми.

Според шефа на браншовата асоциация, през лято 2023 цените на чадъри и шезлонги по Черноморието ще бъдат най-много с 15 на 100 по-скъпи от лани. Така, по думите на Цветков, ще плащаме най-вече по 10-15 лв. за детайл от плажния комплект.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР