Рейсът идва ту след 12 минути, ту след 2, според

...
Рейсът идва ту след 12 минути, ту след 2, според
Коментари Харесай

Табелите на “Индра” побъркват пловдивчани с фалшиви новини

Рейсът идва ту след 12 минути, ту след 2, съгласно електрическите табла по спирките

 

Заблуждаваща информация дава на пасажерите електронното табло на спирката на ул. “Димитър Талев ”, която се намира до кръстовището с бул. “Александър Стамболийски ” в посока център.

Само два рейса - номер 1 и 7 - минават през тази спирка, макар че жилищният комплекс “Южен ” се разраства с шеметни темпове. 



В 11 часа на електронното табло беше изписано, че “седмицата ”  пристига след 34 минути. За номер 1 нямаше ни кост, ни новина.

Данните за “седмицата ” се сменяха като държавните управления у нас - табелата извести, че автобусът идва след 12 минути,  а след минута уточни 2.

За “единицата ” електронната система  смая пасажерите с интервала от 34 минути. За наслада на чакащите автобусът пристигна, когато на табелата се изписа, че би трябвало да имат самообладание за още 24 минути.

Това се споделя подправени вести, пошегува се един от пасажерите. И подсети, че за електронната система платихме 20 млн. лв. на испанската компания “Индра ”, против която голяма сума тя имаше обвързване да вкара електронното таксуване и електронно информиране / само че не и фалшиво/ в градския превоз в Пловдив още при започване на 2916 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР