Ревност е една от версиите за убийството на 40-годишната рейнджърка

...
Ревност е една от версиите за убийството на 40-годишната рейнджърка
Коментари Харесай

Ревност погубила рейнджърката Десислава Стоянова?

Ревност е една от версиите за убийството на 40-годишната рейнджърка от поделението в Карлово. Жената изчезна преди към 2 седмици.

В петък вечерта тялото й беше намерено в къщата на приятеля й в Сопот. Мъжът, някогашен боен от същото отделение, беше арестуван, само че в Северна България.

Трупът на 40-годишната рейнджърка е открит от полицията в една от пристройките в двора на парцела. 42-годишният Светослав Каменов живеел самичък. Съседите му описват, че е разведен, има две деца. За тях се грижи някогашната му брачна половинка. За последно видели Светослав преди седмица. Оттогава бил в неопределеност.

„ Тук идваха да го търсят вуйчо му и вуйна му, защото от една седмица не се беше обаждал на майка си, а на мен ми сподели, че заминавал за София ”, описа съседът Атанас Николов.

„ Миналия четвъртък си говорихме и сподели, че отива при майка си в Северна България ”, споделя различен комшия Ганчо Дурев.

Светослав и Десислава били сътрудници в 61-ва Стрямска бригада в Карлово. Двамата имали връзка, настояват техни другари. В края на предходната година  Светослав бил уволнен.

Съседите на някогашния рейнджър настояват, че не са виждали Десислава да посещава дома му. Преди година имал друга другарка от София.

„ Беше я пребил. Жената цялата в кръв стоеше на пейката и молеше за помощ. Даже беше с багажа. Алкохолът, алкохолът го унищожи ”, описват съседи.

Десислава е живеела сама в Карлово и рядко общувала със съседите си. Хората в блока са шокирани от новината за гибелта й.

Вчера полицията откри автомобила на рейнджърката, в автоморга в Карлово. Случаят с изгубването на Десислава провокира доста въпроси поради това, че жилището на дамата беше отключено, а мобилният й телефон - оставен да се зарежда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР