Ревнивец от Шумен пребил новото си гадже от Пловдив в

...
Ревнивец от Шумен пребил новото си гадже от Пловдив в
Коментари Харесай

Ще настръхнете от ужас! Ревнив шуменец изтезава 6 дни гаджето си, завлече я окървавена на строеж в Германия и...

Ревнивец от Шумен пребил новото си гадже от Пловдив в Германия поради Facebook ревнивост. Случаят е от май и юни т.г. и е един от най-драстичните за домашно принуждение, по който са работили във фондация „ Джендър Алтернативи ”, заяви юрист Жанета Борисова, пише " Монитор ".
``
реклама
Момичето и момчето били на към 22 години и се срещнали във Facebook. Връзката им протекла доста бързо, макар че той бил мохамеданин, а тя православна християнка. Младежът се срещнал с майка й и поканил момичето да отиде при него в Германия, където той работел от дълги години. Купил й еднопосочен билет за самолета и когато тя пристигнала в Германия, той я посрещнал на летището. На път за градчето, в което живеел, още до момента в който били в колата, той почнал да я бие.

„ Бой, удряне в лицето й, тъй като той бръкнал в телефона й и видял, че тя приела за другар в обществената мрежа лицето Х. Да си написа, да си поддържа връзка с него. След което я стоварил на тир паркинг и й споделил „ Сега те оставям тук, с цел да те попилеят водачите на тирове ”. Тя не смеела да гъкне. Той ту й изхвърлял чантите, ту назад ги прибирал в колата. Отново я качил в колата и отново я бил ”, споделя юрист Борисова.

След това я закарал в квартирата си, където цели 6 дни я биел и я снимал. Заплахите му били „ Ще те изпратя на майка ти ”. На шестия ден я взел със себе си на строителния обект, където работел, макар че тя била цялата пребита и окървавена. Паркирал колата в под земята паркинг и я оставил вътре в автомобила вързана. Отишъл до аптека да й купи медикаменти и през 2 часа я проверявал в колата ли е. Тъй като лекарството щяло да бъде доставено по обяд в аптеката, той наложил раните й с картофи и от горната страна завързал тиксо. „ Оставя я в колата на паркинга в студа, над който имало полицейско ръководство и я проверявал на всеки 2 часа. В 12 часа полувкочанена я изкарал на открито, занесъл й лекарството. Междувременно не спирал да я пита – „ Ти за какво си приела лицето Х, ти си моя жена, аз те показах, не можеш да ме излагаш по този начин ”, изясняват перипетиите на младата жена от фондацията.

Пловдивчанката обаче показала съобразителност. Когато излизали от подземния паркинг, той карал постепенно и тя съумяла да си издърпа чантата с документите и да скочи в придвижване. Връхлетяла в магазин за месо и помолила за помощ. Той също влезнал в магазина, крещял й, че тя не знае немски, всичко ще се оправи, той ще се промени и да се върне, да не се тормози, да се върне при него, да не се излага. Но двама възрастни застанали пред него, а магазинерът повикал полицията, чието ръководство било етаж по-нагоре. „ Полицията се намесва, карат я в болница и по-късно тя отказала да повдигне обвиняване и са я качили за автобуса за България. Багажът й остава в Германия. Но самият факт, че тя не е подала тъжба против него, приказва, че тя го обича и той продължаваше да търси и да моли тя да му елементарни, че не се е направлявал и че ще се промени ”, изясни какъв е профилът на мъжа принудител юристът. Когато момичето се прибрало в Пловдив, потърсило за подпомагане и помощ фондация „ Джендър други възможности ”. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР