Реваншът между баскетболистите на Лукойл Академик“ и Бенфика“ от Шамионската

...
Реваншът между баскетболистите на Лукойл Академик“ и Бенфика“ от Шамионската
Коментари Харесай

„Лукойл“ – „Бенфика“ вход свободен

Реваншът сред баскетболистите на „ Лукойл Академик “ и „ Бенфика “ от Шамионската лига ще се играе при вход свободен. Мачът е от 18,30 часа на следващия ден в зала „ Универсиада “.

Българският отбор има задатък от първата среща, която завоюва при гостуването в неделя с 91:82. С изявите си за нашия отбор впечатли американецът Кийт Клентън, който наниза 26 точки, а Байрън Уесли добави 15.

С тази триумф „ Лукойл “ продължи традицията против португалците, като записа четвърта победа от общо 5 мача до момента. Баскетболистите ни имаха прецизен мерник в основните моменти от конфликта и демонстрираха здрави нерви като позволиха два пъти по-малко неточности – единствено 7.

„ Можехме да бием и с повече, само че беше мъчно да играем пред тяхната аудитория – съобщи Шарон Друкер, треньор на „ Лукойл “. – Но още нищо не е завършило. Очаква ни сложен реванш. “
Баскетболистите ни няма да имат подготовка преди конфликта, а гостите ще тестват терена през днешния ден от 11 часа.

При нов триумф „ студентите “ ще срещнат в третия кръг литовския „ Ювентус “. А с цел да продължи в груповата фаза „ Лукойл “ ще би трябвало да отстрани и този противник.

Междувременно „ Барселона “ с Александър Везенков в състава си измъкна трагична победа над „ Мурсия “ – 72:70.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР