Reuters Знаков пост в Туитър на Алек Болдуин от 2017 г.

...
Reuters
Знаков пост в Туитър на Алек Болдуин от 2017 г.
Коментари Харесай

Алек Болдуин през 2017 г.: Чудя се какво е чувството да убиеш някого по погрешка

 Reuters Знаков пост в Туитър на Алек Болдуин от 2017 година припомниха от " Daily mail " след нещастието, сполетяла огромния холивудски ас и две фамилии - на убитата от него операторка Халина Хътчинс и режисьора Джел Соуза. Инцидентът стана по време на фотосите на уестърна " Rust " в Санта Фе в четвъртък.

Актьорът коментирал видеозапис на полицейска пукотевица в Калифорния, при която ченге прострелва безприютен деец, който се опитал да му вземе револвера. Той бил написал: " Чудя се какво е възприятието да убиеш някого неправилно ". По-късно служителят е бил оневинен.

Часове преди случая в четвъртък Болдуин разгласява фотография в Инстаграм от ранчото " Bonanza Creek ", показваща го в каубойския костюм, с подправена кръв по корема. Съпругата му Хилария също показа във FaceTime с Болдуин по-рано денем, където той вози в кола на път за ранчото. След нещастието фрагментите бяха изтрити. Само един на Болдуин като каубой остана в профила на жена му. 

Ранчото е употребявано в десетки филми, в това число последните вести на Том Ханкс " Western News of the World ".

Филмът е за 13-годишно момче, което се грижи за себе си и по-малкия си брат след гибелта на родителите им през 1880-те години в Канзас, се споделя в синопсиса на продукцията. Тийнейджърът бяга с от дълго време отчуждения си дядо, в ролята на който влиза Болдуин, откакто е наказан на обесване за инцидентно ликвидиране на локален фермер.

Болдуин взе участие във кино лентата дружно с Травис Фимел, Дженсън Акълс и Франсис Фишър, написа dir.bg.

" Нашите сърца са със фамилиите на Халина Хътчинс и Джоел Соуза и всички забъркани в случая на Rust ", написа в Туитър сестрата на Брандън Лий - Шанън. " Никой в никакъв случай не би трябвало да бъде погубен с револвер на снимачна площадка ", споделя тя.

На 31 март през 1993 година, по време на снмиките на кино лентата " Гарванът ", артистът Брандън Лий, наследник на огромния Брус Лий, е прострелян и по-късно същия ден умира. Брандън е едвам на 28 години.

През 1984 година артистът Джон-Ерик Хексум умря, откакто се простреля в главата с револвер, до момента в който се преструваше, че играе съветска рулетка с " Магнум " 44 диаметър на снимачната площадка на телевизионния сериал Cover Up.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР