Рецидивистите Владимир Пелов и Радослав Колев са стреляли с огнестрелно

...
Рецидивистите Владимир Пелов и Радослав Колев са стреляли с огнестрелно
Коментари Харесай

Официално: Избягалите затворници стреляли по пазач

Рецидивистите Владимир Пелов и Радослав Колев са стреляли с огнестрелно оръжие по един от изпречилите се на пътя им надзиратели от Централния софийския затвор. Това за пръв път разгласи зам.-министърът на правораздаването проф. Николай Проданов. Трети ден от двамата няма и диря, представен от бТВ.

„ Реакция има, изключително от последния наш чиновник на пост номер 1 (единственият въоръжен – б.р.). Той се пробва да ги задържи. Те употребяват против него физическа мощ, блъскат го, събарят го на земята. Освен това, както е в паднало състояние, те стрелят по него. И все пак, той става, хуква след тях и даже по този начин се двоуми дали да не употребява оръжието си”, изясни Проданов.

По думите му на пост 2 нещата са протекли мълниеносно: „ Значи, те изскачат от една врата, която е безусловно под носа му, натикват му оръжието в лицето и почват да крещят: "Отваряй, отваряй ".

Засега водеща остава версията, че револверът е вкаран в пандиза цялостен, с една от доставките, твърди бтв, базирайки се на три самостоятелни източника. Всяка доставка за пандизите влиза посредством фирма-подизпълнител и се разтоварва от пандизчии.

До няколко седмици ще бъдат оповестени новите публични поръчки за доставките в пандизите. От 2014 година насам всички поръчки са били обжалвани и нито една нова не е влезнала в действие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР