Рецидивисти нападнаха възрастно семейство в казанлъшкото село Бузовград. 76-годишен мъж

...
Рецидивисти нападнаха възрастно семейство в казанлъшкото село Бузовград. 76-годишен мъж
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста рецидивистите, нападнали семейство в Бузовград

Рецидивисти нападнаха възрастно семейство в казанлъшкото село Бузовград. 76-годишен мъж и неговата брачна половинка, която е с увреждане, са били свиреп пребити предходната нощ. Полицията е задържала причинителите, които са с голям брой присъди за грабежи. Днес Окръжният съд в Стара Загора остави за непрекъснато в ареста двамата нападатели, оповестява Българска национална телевизия.

Двамата мъже прескочили оградата, разрушили вратата и нахлули в дома на семейство Колеви. Представили се за служители на реда и нападнали с дървен кол възрастния мъж и брачната половинка му, до момента в който спели. Той обаче почнал да се съпротивлява и те избягали.

Иван Колев - пострадал: В 2 часа, някой ме натиска и получавам удар, получавам удар и се изплашвам, мъча да таковам, но натискат ме, някой ме натиска " Полиция, полиция - спри, каквото ти кажа туй ще правиш! "
Нападателите са хванати в центъра на селото десетина минути след осъществяване на закононарушението.

Христо Петров - шеф на " Криминална полиция ", Казанлък: И двамата са престъпно проявени,с голям брой присъди, в това число и за грабежи други. Изтърпявали са санкции отнемане от независимост, като относително скоро са излезли от пандиза. Обясненията които дават са признават общо взето за осъществените закононарушения с разнообразни нюанси.
Според кмета на Бузовград, до в този момент подобен случай не е имало в селото.

Михаил Янушев - кмет на с. Бузовград: Това е казус за нашето село, ние сме едно от спокойните села, бих споделил в Община Казанлък. Цялото село е изумено, хората са в потрес.
Полицията работи за определяне на съпричастността на двамата арестувани и за други сходни набези в Казанлъшко за последния месец.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР