Ретроградният Юпитер помага за преоценка на миналите постижения и насочване

...
Ретроградният Юпитер помага за преоценка на миналите постижения и насочване
Коментари Харесай

Ретрограден Юпитер от 9 октомври: какво не трябва да правите?

Ретроградният Юпитер оказва помощ за преоценка на предишните достижения и ориентиране на напъните към вътрешно израстване. Сега е по-добре да не стартирате огромни планове и да не насилвате нещата.

Астрологът Анджела Пърл ни каза какво да чакаме от назадничав Юпитер, както и какво можем и какво не можем да вършим през този интервал.

Кога Юпитер става назадничав?

Днес, 9 октомври 2024 година, Юпитер стартира своето ретроградно придвижване. Това ще продължи до 4 февруари 2025 година През този интервал въздействието на планетата става по-интроспективно и ние започваме да преоценяваме нашите житейски цели, метафизичен вярвания и метод към овластяване.

За какво е виновен Юпитер?

Юпитер е планетата на шанса, разширението, растежа и опциите. Свързва се с философия, вяра, дълги пътувания, учене и правдивост. Това е планета, която предизвиква персоналното израстване и проучването на нови хоризонти, както духовно, по този начин и материално.

Какво да чакаме по време на назадничав Юпитер?

Ретроградното придвижване на Юпитер ни принуждава да се обърнем във вътрешността, с цел да преразгледаме своите вярвания, полезности и цели.

Това време може да донесе:

Преоценка на задачите: планове, които преди са изглеждали обещаващи, може да изискват преразглеждане. Може да се наложи да извършите корекции в проектите си или да измененията тактиката си.

Духовно развиване: Това е ужасно време да се потопите в духовни практики, да изучавате философия и да разширите вътрешния си свят. На напред във времето ще излязат въпросите за смисъла на живота и личностното израстване.

Липса на явен прогрес: Външните резултати може да се забавят. Може да почувствате, че растежът или шансът, които сте очаквали, наподобяват по-малко налични. Това е интервал повече за работа върху вътрешния напредък, в сравнение с за бързо напредване напред.

Какво можете да вършиме по време на назадничав Юпитер?

Прегледайте дълготрайните цели и тактики, направете корекции в проектите.
Потопете се в духовни практики, медитация, метафизичен размишления.
Преоценете вашите вярвания и подходи към живота.
Включете се в учене, навлизайки в нови тематики, които изискват разбор и самопознание.

Какво не би трябвало да правите по време на назадничав Юпитер?

Да стартирате огромни планове или да вземате на значими решения без деликатно обсъждане.
Да пробвате да форсирате нещата и да очаквате бързи резултати.
Риск от финансови или правни проблеми - могат да зародят затруднения заради подценяване на детайлите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР