ОвенНай-подходящото време да напомните за себе си на хора, с

...
ОвенНай-подходящото време да напомните за себе си на хора, с
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 10 октомври 2024 г.

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през идната година. Решаването на всички задания ще изисква Вашето присъединяване и по тази причина колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да ревизирате, до какъв брой правлно извършват Вашите разпоредби. На доста Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в персоналните работи на подчинените. Ще получите непредвидени оферти и предложения, което може да Ви принуди да измененията своите проекти. Не се опасявайте от смели и радостни опити.
Телец
Виждайки, по какъв начин Ваш другар е постигнал своята цел, ще усетите по този начин нужният Ви прилив на ентусиазъм, с цел да постигнете своите. Все сте отлагали това не леко решение, само че през днешния ден ще се наложи да погледнете обстоятелствата в лицето, и за постоянно да се избавите от тази неприятна привичка. Истината без накичване - това е Вашата единствена опция. Повтаряйте си, че всички жертви, които сте принудени да извършите, ще Ви се отплатят, и то доста по-рано, в сравнение с сте се надявали! За благополучие, когато разгласят началото на тържеството, развлеченията ще са просто в обилие, и напълно тъкмо ще разберете, с кого си коства да определите среша.

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
Денят е подобаващ за другарство с началството и за разискване на настоящи задания. Ще може да изразите своето мнение и да го обосновете, привеждайки рационални обстоятелства и доводи. От сутринта могат да зародят нови хрумвания, само че би трябвало да се откажете от тяхното насърчаване през този ден. Времето е уместно за интелектуална работа, а също за другарство и за литературно творчество. Приятел може да Ви довери някаква загадка.

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.

Дева
За Вас, Девите, този ден ще е прелестен. Не единствено че ще се справяте със своите задания, само че и ще успявате да помогнете на околните си. Ще се радвате на вести, пристигнали от надалеч. Възможни са непланирани срещи с другари от детството. Лесно през днешния ден ще се зараждат сантиментални благосклонности, като освен това определеният обект ще бъде доста подобаващ. Денят е подобаващ и за придобиване на движимости, нужни за семейството (като напимер битова техника). Но пък с покупките на антикварни предмети и ювелирни произведения е добре да поизчакате, което ще рече - да ги отложите. Не е желателно също да харчите пари за тоалети, козметика и салонни процедури.

Везни
Много удобен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за на никое място няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и даже няма да чувствате отмалялост. Не би трябвало да се страхувате от комплицирани неща: през днешния ден ще се справите с тях чудесно, даже и никой да не Ви дойес на помощ(което, за жалост, е прекомерно вероятно). Ще би трябвало да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните връзки с значим за Вас човек. Спокойно анализирайте обстановката, защото имате нужната информация, и ще имате опция да постъпите вярно.

Скорпион
Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, в това число и на своя обичан човек (на пътво място). Рабира се, че е доста значимо да имате лично мнение по всеки въпрос, както и директно държание и ексцентричен жанр, само че за най-близкия си човек и за това, че може да се срами поради Вас, също би трябвало да помислите...

Стрелец
През днешния ден доста ще Ви се желае да се превърнете в същински магьосник и да започнете да вършиме за своя обичан човек най-различни чудеса. Само че за това просто би трябвало да знаете, че чудесата ще се възприемат напълно съответно - с топлина и признателност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.

Козирог
Около Вас ще витае ентусиазъм, което ще възникне от най-неочакваните и удивителни източници. Прекрасното надълбоко небе и завладяващите звуци на природата разсънват у Вас поета, само че не се учудвайте, в случай че през днешния ден се вдъхновявате от ритъма на пътното придвижване, или на симетрията на тавана в магазина за хранителни артикули. На мозъкът Ви е нужна стимулация, и той я намира във всичко, което Ви заобикаля. Отпуснете се и изживейте наслаждение от този непредвиден метод да се гледа на нещата.

Водолей
Денят е подобаващ за другарство с другари и за четене. Стягайки се за малко странствуване, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви разреши да изберете най- забавните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с удобни промени. В къщи може да се заемете с разбъркване на мебели или с главно почистване. Вечерта връзките с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и по тази причина се постарайте, да избегнете кавгите.

Риби
Ще се наложи да деянията всичките си дипломатически качества, тъй като единствено по този начин ще може да избегнете съществени проблеми през този ден. Общуването с обичания човек изисква необикновен такт: за жалост има сериозна опасност за бъдещето на връзките, които бихте желали да запазите. Подкрепата на околните Ви ще помогне да преодолеете зараждащите на пътя Ви компликации. Денят е доста подобаващ за начало на фамилен бизнес или за различен фамилен план, който да сплоти роднините, стремящи се стремящи се доста да подобрят своето материално състояние.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР