Италия може да се превърне в изключителен отбор, ако играе

...
Италия може да се превърне в изключителен отбор, ако играе
Коментари Харесай

Лучано Спалети: Имаме шансове да станем велик отбор

Италия може да се трансформира в извънреден тим, в случай че играе по най-хубавия метод, сподели треньорът на " адзурите " Лучано Спалети в сряда преди дуела вкъщи против Белгия, който той дефинира като решителен за очакванията четирикратните международни първенец за напредък в Лигата на нациите.

Италианският тим е отпред във Втора група, откакто завоюва и двата си мача през предишния месец. " Адзурите " са домакини на Белгия в четвъртък и на Израел в понеделник. " Червените дяволи " имат три точки от две срещи.

" Веднага ще имаме шансове да станем популярен тим във всеки мач, в случай че печелим нашите дуели и даваме най-хубавото от себе си. Това е решаваща среща за нашето бъдеще ", сподели Спалети пред медиите, добавяйки, че халфът на Рома Лоренцо Пелегрини ще бъде в титулярния състав.

Италия отпадна на осминафиналите на Евро 2024, а преди този момент не се класира за последните две международни шампионати. Сега главните цели на италианците са свързани със мощно показване на Мондиал 2026.

От италианската футболна федерация оповестиха, че преди мача против Белгия ще проведат специфична гала в памет на някогашния италиански нападател Салваторе Скилачи, който умря предишния месец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР