Експертите предупреждават, че офанзивата може допълнително да засили подкрепата за

...
Експертите предупреждават, че офанзивата може допълнително да засили подкрепата за
Коментари Харесай

Der Tagesspiegel: Курската операция на Украйна се провали

Експертите предизвестяват, че офанзивата може в допълнение да ускори поддръжката за войната измежду съветското население
Надеждите на Украйна, че Курската атака ще докара до прекъсване на съветските офанзиви в Донбас, от дълго време са попарени. Експертите даже предизвестяват за отрицателните последствия. Офанзивата може в допълнение да ускори антиукраинските и антизападните настроения измежду популацията в Русия, написа немският в. Der Tagesspiegel.

Украинската атака в западната съветска Курска област продължава към този момент два месеца. Украинските войски в този момент управляват сред 1000 и 1300 квадратни километра територия там. Надеждата по този метод да се наложи преустановяване на съветските офанзиви в Донбас не се оправда.

Експертите също предизвестяват, че офанзивата може в допълнение да ускори поддръжката за войната измежду съветското население, както оповестява вестник Kyiv Independent. Предположението, че руснаците ще се извърнат против Кремъл, в случай че животът в засегнатите региони стане нетърпим, ​​е неправилно. Колкото по-заплашителна наподобява обстановката, толкоз повече те ще застанат на страната на страната си.

В резултат на офанзивата антиукраинските и антизападните настроения измежду популацията ще се усилят, „ което от своя страна може да усили поддръжката за Путин и да удължи войната. Нахлуването в Курск и офанзивите против съветския район Белгород покрай границата ще създадат двата района „ най-милитаристичните, ултрапатриотични и антиукраински “, а няма да се получи противоположният резултат, както се надяваше Киев.

„ Мир посредством мощ “ може да бъде реализиран, в случай че има задоволително напън върху водача на Кремъл Владимир Путин на бойното поле и посредством наказания. Сегашните опити на Киев да усили натиска понижават възможностите за мир.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР