Ретро фолк звездата Луна, която бе и сред кандидатите за

...
Ретро фолк звездата Луна, която бе и сред кандидатите за
Коментари Харесай

Иво Сиромахов е влюбен в мен: Луна

Ретро фолк звездата Луна, която бе и измежду претендентите за президент на България, още веднъж скандализитра с изявлението си. Изпълнителката на "Бягайте крачета " още веднъж заприказва за телефонните позвънявания на Слави Трифонов и посече грубо един от подчинените му. Блондинката е меко казано гневна на Иво Сиромахов, откакто е прочела книгата му "Певицата взема властта ". Явно се е припознала в нея и това по никакъв начин не й се е понравило, в случай че съдим по клетвите, които хвърля по сценариста на Слави.

"Иво, Иво, Сиромах Ивов. Несподелената ти обич към мен е ужасна тъга! Още жив си към този момент в Ада ", написа Луна в Инстаграм.

И добавя: "Да не вземеш да се гръмнеш, ей дребен дечко? Вече започваш да тежиш на съвестта ми с канските си страдания, неистово търсейки метод да ти обърна най-малко капчица внимание ".
"Слави ми звъни по телефона, ти пишеш книги за мен, но вие се умопобъркахте по мен, бе! Боже, цели библии пишеш за мен, издигайки ме на неосъществим за дребния ти растеж фундамент! Умните, красивите, шарматни дами, Иво са единствено за отличните във всяко отношение мъже. Ама Ивовците, Тошковците и Славчовците, въобще мъже ли са ", изригна Луна....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР