Ресторантьорът Явор Сарафов, който е част от журито на Мастършеф

...
Ресторантьорът Явор Сарафов, който е част от журито на Мастършеф
Коментари Харесай

Жури от Мастършеф свалил 26 килограма при д-р Емилова


Ресторантьорът Явор Сарафов, който е част от журито на " Мастършеф " сполучливо се преборил с непотребните килограми, с помощта на гладолечението при доктор Емилова, показа самият той в ефира на БТВ. 

" Преди години се наложи да повеждам битка с непотребните килограми и се доверих на доктор Емилова. С доста воля съумях да смъква 26 кг. Днес считам, че няма нездравословни храни, а нездравословни количества ", твърди началник Сарафов.

Явор е приключил право, само че в никакъв случай не е практикувал специалността. " Записах специалността, тъй като ми изглеждаше сантиментално и забавно, одобрявам концепцията за пледоариите, за отбрана на почтените. В 5 курс обаче, втория учебен срок, ме скъсаха по наказателно право и захвърлих всичко, тъй като в този миг имах дете и доста работа. 15 години по-късно записах още веднъж и този път приключих. Правото дава доста, изключително на хора, боравещи с документи, по тази причина съм благополучен, че записах и го приключих ", удовлетворен е готвачът.

От 30 години той се занимава с търговия, обожава храната и даже дефинира себе си като алчен. Фен е на уличната храна, обожава хубавото вино и изненадите. Кара ски, практикува кайтсърф, обича ветроходството и да се гмурка. Има две деца, които вървят решително напред в своето развиване и с чиито достижения и награди се гордее.

За поканата да бъде част от новото жури в " Мастършеф " споделя:  " Първоначално отхвърлих, тъй като имах доста задължения. Но откакто споделих за поканата със своя сътрудник и непосредствен другар началник Виктор Ангелов, той ме посъветва " да скоча в тигана ", тъй като е предизвикателство. Приех да вземам участие, тъй като по този начин съм организиран - постоянно желая нови провокации, нови инициативи ", споделя Сарафов.

В шоуто ще са му забавни освен уменията в кухнята на участниците, само че и техните личностни качества.

" За тези от тях, които желаят да продължат да се развиват в тази посока, съм подготвен както да им покажа какво се случва в реалност в една кухня, по този начин и да им подам ръка и да предам своя опит в нещо, в което желаят да се развиват ", споделя топготвачът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР