Ресторант Нашенци ПРО“ отвори отново врати под друго име, с

...
Ресторант Нашенци ПРО“ отвори отново врати под друго име, с
Коментари Харесай

„Нашенци ПРО“ вече е „Балканикъ“! Ресторантът отвори врати с различно меню и нов мениджмънт /снимки/

Ресторант „ Нашенци ПРО “ отвори още веднъж порти под друго име, с нов мениджмънт и екип, както и с друго меню, научи организация BulNews. Обектът се назовава „ Балканикъ “ и към този момент радва всички фенове на качествената и вкусна храна. 
Ресторантът залага на ястия от обичайна българска кухня, както и на такива от прилежащите на страната ни страни. Новият притежател - Данаил Петков има дълготраен опит в сектора и е заложил на млад и упорит екип. В кухнята пък се вихрят готвачи със съществени умения, добити от работа в заведения у нас и в чужбина. 
„ В менюто са включени единствено оферти от пресни артикули и подсигуряваме, че няма нито един полуфабрикат “, описа новото управление. То ще се обновява от време на време, с разнообразни сезонни оферти. Мениджмънтът е заложил и на неповторима селекция от виновност, някои от които не се оферират на друго място в града. 
Направени са редица усъвършенствания, с които всеки клиент на ресторант „ Балканикъ “ ще се почувства в уютна и удобна среда. Обновени са мебелите, закупено е чисто ново кухненско съоръжение от най-голям клас, а посудата е сменена с първокачествен порцелан. 
Механа " Балканикъ " работи всеки работен ден от 12 до 23 часа и от 17 до 23 часа в събота. През деня посетителите могат да се насладят на вкусно обедно меню. В петък и събота пък DJ празненство подвига градуса на настроението на гостите. 
Заведението е отворено и за частни събития и празненства, като към този момент предлага и декорация, с което атмосферата ще бъде още по-тържествена. 
Всеки, който е припрян да посети най-новото украшение в ресторантската карта на Враца, може да направи своята резервация на тел: 0887 355 655 и 0889 356 464. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР